Ma vacsora, holnap munkahelyi vagy iskola elemózsia: a Stefánia-vagdalt

Ismerős íz, kevés munka, nagy siker

Belsőolga 2018. szeptember 13.

Újabb klasszikust mutatunk be, méghozzá az abszolút kedvencek közül. Kevés munka, ismerős íz, ráadásul melegen, hidegen és másnap is finom: egybesült fasírt, más néven Stefánia-vagdalt.

Igen, valóban rajta vagyunk az ügyön, hogy olyan recepteket mutassunk, amelyekkel több legyet is üthettek egy csapásra. A Stefánia-vagdalttal nem kell sokat dolgozni, viszont mindenki szereti, kiadós, másnap pedig jó lesz a gyerek szendvicsébe, vagy az ebédes dobozba.

stefania.jpg

A Stefánia-vagdalt abból a szempontból is a barátunk, hogy nem kell egyenként gömbölygetni és forró olajban kisütni a kis fasírtokat, ezért nemcsak az időnkkel, hanem a kalóriákkal is spórolunk.

Természetesen te döntöd el azt is, hogy milyen húsból készíted. Ha a sertésben hiszel, használd nyugodtan azt, sőt, akár keverheted marhával vagy birkával is, csak finomabb lesz tőle. Ha viszont inkább elkerülöd a vörös húsokat, és szívesebben eszel szárnyasokat, a pulykahús ugyanolyan jó választás lehet.

Fotó: Shutterstock

A bejegyzés trackback címe:

https://sobors.hu/api/trackback/id/tr6714221149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.