Miújság

Recept

Tudatos

Az eper legcsodálatosabb párja egy nagyon egyszerű alapanyag

Az eper legcsodálatosabb párja egy nagyon egyszerű alapanyag

Az igazi eper persze magában a legjobb, de ha mégis desszertté szeretnénk kerekíteni, akkor általában valamilyen tejtermékkel párosítjuk. Amivel mi szeretjük, azzal viszont nem sokan eszik, pedig a legcsodálatosabb kombináció, ami ...

A legcsokoládésabb macesztorta nyolctojásos piskótából

A legcsokoládésabb macesztorta nyolctojásos piskótából

A Pészach-i ünnepi asztal kihagyhatatlan étele, pontosabban édessége a macesztorta. Történjen bármi, az ünnepi asztalon mindig megtalálható.  

Amúgy is imádok sütni, így nem volt kérdés, hogy rám hárul ez a nemes feladat. ...

Hagymás resztelt máj - Így marad puha és szaftos

Hagymás resztelt máj - Így marad puha és szaftos

A resztelt máj az egyik legegyszerűbb, leggyorsabban elkészíthető étel, mégis rettenetesen rossz verziókban készülnek menzán és kifőzdében, ki tudja, miért.

Talán, mert mindenekelőtt egy komoly nyelvészeti problémával állunk ...

További cikkek