Itt a Sessions új étlapja, amit nem akarsz kihagyni

Az étteremben a modern amerikai konyha vagány és izgalmas fogásait kóstolhatjuk.

Az étterem nyáron kinevezett új vezető séfje, Pintér Sándor, egészen az USA-ig utazott, hogy tapasztalatot és inspirációt szerezzen. Atlantic City-ben és New York-ban is meglátogatta az ottani Hard Rock szállodák éttermeit, v isszaérkezésekor már szinte magától értetődő volt, hogy mit szeretne látni az új étlapon.

Nagy élmény volt az USA-ban eltöltött idő, és rengeteg új ismerettel és inspirációval lettem gazdagabb, amit beépítettem az itthoni koncepcióba. Izgalmas és új kihívás a mostani, szeretném a legtöbbet kihozni magamból és a csapatomból. Amerika modern gasztrokultúrája nagyon sokszínű és változatos, számos nemzet konyhájából inspirálódnak. Ezt a modern konyhát igyekeztem elhozni Budapestre, a Sessions étterembe.

– mesélte el Pintér Sándor.

hrhautumnteaser 7

A Sessions a klasszikus “comfort food” ételektől a növényi alapú fogásokig és ízletes húsokig terjedő választékot egyedi módon ötvözi a "sharing" koncepcióval, így így akár több ételt is megkóstolhatunk, amik nem utolsó sorban tökéletes kiegészítői lehetnek a bár izgalmas és gondosan szervezett koktélkínálatának.

hrhautumnteaser 5

Az étlapon olyan fogásokkal találkozhatunk, mint a New York Strip steak, a burgerek, a Mac & Cheese – ami itt egy csavarral, homárszósszal készül, vagy éppen a merész BBQ mázas karfiol, amihez az ötlet a séf new-yorki, koreai negyedben tett látogatásakor született. Bár az amerikai konyha elsődlegesen a húsok, a steakek és a burgerek koronázatlan királya, az étlapon számos ízletes és vagány vegetáriánus és vegán opciót is kínál az étterem.

hrhautumnteaser 3

Az édes ízek kedvelőiről sem feledkeztek meg, hiszen az étlapon olyan desszertekkel kényeztethetjük magunkat, mint a krémes New York-i sajttorta, vagy a magyar konyha igazi gyöngyszeme, a somlói galuska, de továbbra is megkóstolhatjuk a világhírű cukrászséf, Enzsöl Balázs által megálmodott emblematikus gitárdesszert.

A Hard Rock Hotel Budapestben a zene szeretete mindent átitat, így, ha vacsoraidőben látogatunk el a Sessions-be, akkor nemcsak a kiváló ételekkel és italokkal találkozhatunk, hanem hetente háromszor akusztikus koncertekkel is az étterem passzázsában, főleg a pop, a rock és a blues műfajokat előtérbe helyezve.

Az új étlapot ide kattintva, az akusztikus koncerteket pedig ide kattintva tekintheted meg!

Ezt is szeretjük
Kövess minket az Instagramon