A Kifli kiáll a speciális étrenddel élőkért

A Kifli a mentes termékek árát a hagyományos megfelelőinek árára maximalizálja

A Kifli.hu úgy döntött, hogy stratégiailag csökkenti egy sor speciális élelmiszer árát az étrendi korlátozásokkal élő vásárlók érdekében. A legnagyobb forgalmú hazai online élelmiszer-kiskereskedő tisztában van a speciális étrendű családok egyre növekvő igényeivel, akik gyakran többszörösen magasabb árat fizetnek a mentes termékekért. Ezért a Kifli csökkentette az alapvető fontosságú glutén-, laktóz-, cukor- és hozzáadott cukormentes termékek árát, hogy összhangban legyenek a hagyományos kínálattal. Ezek az árak legalább az év végéig maximálva lesznek.

230914 kifli PR SD 1280x720 W37 3

"A Kiflinél nem csak élelmiszereket árulunk, hanem küldetésünk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a kiváló ételeket. Mélyen együttérzünk mindenkivel, aki étrendi korlátozásokkal él. Tudjuk, hogy milyen nehéz számukra olyan termékeket találni, amelyek illeszkednek egyedi étrendjükbe, mivel a szokásos üzletekben kevés a választék, és nem tartjuk igazságosnak, hogy magasabb árat kell fizetniük ezekért, ráadásul időt és energiát nem kímélve tudják csak beszerezni a város különböző pontjairól. Emiatt döntöttünk úgy, hogy kiállunk az étrendi korlátozásokkal élő emberek mellett azzal, hogy velük együttműködve olyan választékot hoztunk létre, amely lefedi az igényeiket, és leszorítottuk a kulcsfontosságú glutén-, laktóz-, cukor- és hozzáadott cukormentes termékek árát a hagyományos termékek szintjéhez. Akár egészségügyi állapota, akár saját döntéséből fogyasztja valaki ezeket a termékeket, mi széles választékkal és fair árakkal támogatjuk"– mondta el Gabriel Makki, ügyvezető.

230914 kifli PR SD 1280x720 W37 1

A Kifli egy teljes bevásárlást lefedő választék árát igazítja ki. Az új árak a szabványos márkás termékek szintjén vannak meghatározva és a cég azt is garantálja, hogy a kiválasztott termékek árát legalább ez év végéig maximálja.

Hagyományos termék Kifli.hu ár (huf) Mentes termék Normál Kifli.hu ár Új Kifli.hu ár (huf)
Tarka ES 2,8% (1l) 559 Mizo félzsíros laktózmentes 2,8% (1l) 679 559
Ceres Sütő Slimm toast kenyér 3956 (kg) Amurex Gluténmentes Vitál Kenyér (0.3 kg) 5330 (kg) 3663 (kg)
Gyermelyi 4 tojásos spagetti 809 Pasta D'Oros Spaghetti (gluténmentes) (0.5 kg) 809 679
Mizo szeletelt trappista 829 Mizo laktózmentes szeletelt sajt 829 729

A bővülő kínálatot a vásárlók alakítják

"Azt, hogy a hazai piac legnagyobb forgalmú online élelmiszer-kereskedője lehetünk, a vásárlóinknak köszönhetjük. Most itt az ideje visszaadni a kapott bizalmat, így arra kértem meg a vásárlóinkat, hogy ők javasoljanak termékeket a kínálat bővítéséhez. Online felületeken nevezhették kedvenceiket és rengeteg javaslat érkezett, amiért nagyon hálás vagyok. Innen a Kifli fantasztikus beszerzői csapata már megoldja a feladatot, és büszkék vagyunk a közös eredményre, hiszen a vásárlóink igényeit tisztán tükröző új választék jött létre"– tette hozzá Gabriel Makki.

Ezt is szeretjük
Kövess minket az Instagramon