Zacskó hegesztés a legegyszerűbben: kipróbáltuk, működik!
Kipróbáltuk, hogy lehet-e forró késsel zacskót hegeszteni, videó

Legolvasottabb cikkek
Ez is érdekelhet
Friss és ropogós

Ugye veled is előfordult már, hogy miközben egy zacskó lezárásával bajlódtál, boldogtalanul felsóhajtottál, "Ó, bárcsak lenne egy fóliahegesztő itthon!". Nos, a nejlonzacskó hegesztése házilag, minden különösebb eszköz nélkül már nem elérhetetlen, mert megtaláltuk a szuper trükköt, ami működik. Csoda történt.

Szokásunkhoz hűen ismét kipróbáltunk egy neten terjedő trükköt, vagyis azt, hogy lehet-e egy felforrósított kés segítségével nejlonzacskót hegeszteni. Először én próbálkoztam, de csúfosan elbuktam, a nejlonzakcsó meg sem mozdult. Ekkor jött Andi, aki kivette a kezemből a kést és az öngyújtót, és megmentette az életem pár laza mozdulattal simán lehegesztette a zacskó száját.

zacskohegesztes

Az történt ugyanis, hogy én az egész késpengét próbáltam felforrósítani, ami bájos, de reménytelen próbálkozás volt. Mire a penge egyik vége meleg lett, a másik kihűlt. Ezzel szemben Andi csak a kés hegyét forrósította fel, de alaposan, és így, ezzel a módszerrel valóban működött a trükk.

Ezt csak azért mondjuk el nektek, hogy megóvjunk attól, hogy ugyanebbe a hibába ess. De a módszer működik, ne add fel, csak gyakorolni kell. Meg a jó módszer is kell, ugyebár, figyeljétek Andit!

Szólj hozzá! ( komment)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőséghez. Részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt is szeretjük