Itt a lehetőség, hogy nyerj konyhai kreativitásoddal: elindult a Rögös túró Receptverseny (x)

A magyar konyha páratlan alapanyaga, a Rögös túró számos étel hozzávalója. Mutasd meg a kedvenc receptedet, és nyerj értékes konyhai felszerelést!

A Rögös túrót bátran nevezhetjük a gasztronómiánk utánozhatatlan alapanyagának, hiszen a Kárpát-medencén kívül máshol nem készítenek ilyen friss sajtot.

Az egyedi előállítási módjának köszönhetően 2019-ben nemzetközi elismerésben is részesült. Az Európai Unió nyilvántartásába vette, és megkapta a hagyományos különleges termék címet. Így lett a Rögös túró az első tejtermékünk, ami a tradicionális gyártása nyomán kiérdemelte a rangos elismerést. Azonban nem csak emiatt izgalmas ez a termék!

rögöstúró3

A lehetőségek végtelen tárháza

A Rögös túró az egyik legsokoldalúbban felhasználható konyhai alapanyag. A kellemesen savanyú, friss, zamatos íze egyaránt jól illik az édes és sós ételekhez – gondoljunk csak olyan klasszikus magyaros fogásokra, mint a körözött és a túrógombóc. 

Lényegében csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy mit varázsoljunk belőle az asztalra. Krémet, pogácsát, levesbetétet, főételt vagy tortát? Most szó szerint minden recept nyerő lehet!

rögöstúró

Süss, főzz és nyerj a Rögös túróval!

Elindult a Rögös túró Receptverseny, amire bármilyen kreatív recepttel lehet nevezni, csupán egy kitétel van: a hozzávalók között szerepelnie kell a Rögös túrónak. Megéri minél több fogással indulni, hiszen annál nagyobb eséllyel nyerhető meg a havi Rögös túró ajándékcsomagok vagy fődíjként a Kitchen Aid robotgépek és Smeg Retro hűtők egyike!

rögöstúró2

Kötényeket felkötni, recepteket feltölteni, és győzzenek a legszerencsésebb szakácsok!

A nyereményjátékhoz a Rögös túró Receptverseny oldalán lehet csatlakozni.

Ezt is szeretjük
Kövess minket az Instagramon