Így éleszd fel az összeesett salátádat
Meglepő siker!
Legolvasottabb
Cikkek
Cikkek
Sült édesburgonya sok fűszerrel: sütőben pirul ropogósra
Ropogós bőrű sült libacomb Márton-napra: így készítve lesz tökéletes
Gyere Te is
Friss és
Ropogós
Ropogós
Pofonegyszerű, ropogós rozmaringos keksz: tökéletes nasi az esti filmhez
Csodaszép kakaós piskótatekercs: krémes, mascarponés töltelék kerül bele
Sűrű, szaftos gombacurry: ínycsiklandó indiai fogás egyszerűen
Vajpuha csirkemell tejfölös szószban: szaftos és omlós lesz a hús
Kívül ropogós, belül krémes édesburgonya: ennek a köretnek nem lehet ellenállni
Időnként azt az extrém sportot űzzük Andival, hogy egészen reménytelen helyzetekből próbálunk győztesen kikerülni. Ez történt most is: megpróbáltuk a fekete öves food stylistok módszerével, jeges vízben feléleszteni a fonnyadt-fáradt salátákat. Nézzétek, hogy sikerült!
Az interneten található módszer egyszerű, ha elfonnyadt a salátád, tedd jeges vízbe, és feléled. Ropogósabb lesz, mint egy zacskó friss popcorn, vagy egy szelet frissen sült szalonna.
Meggumisodott állagú brokkolit, fejes salátát, és pár rukkola levelet próbáltunk helyre rántani jeges vízben. Hogy milyen eredménnyel, az kiderül a videóból, amiben már nem is tudom, hogy a saláta volt-e fáradtabb, vagy mi (reménytelenebbek).
A vége azért tartogat egy extra meglepetést, sőt, azt is elmondom, hogy hogyan lehet megelőzni a fonnyadást, és frissen tartani a salátaleveleket. Jelszó: a prevenció.