Igazi édenkertet varázsolhatunk az ALDI-val (x)

Tavasszal érdemes a teraszunkat, kertünket felfrissíteni, új növényekkel és egy-egy kényelmes bútordarabbal még otthonosabbá tenni.

A tavasz beköszöntével megújul a természet, és mi sem természetesebb, hogy mi is a zöldbe vágyunk. Ezekben a hetekben érdemes a kertünket, teraszunkat, erkélyünket rendbe tenni, illetve megálmodni, kitalálni, hogy milyen virágokkal, növényekkel szeretnénk továbbgazdagítani környezetünket. Ilyenkor kell megvizsgálni átteleltetett növényeinket és a régebb óta minket szolgáló kerti eszközöket, bútorokat.

Kertünk korszerűsítéséhez, teraszunk, erkélyünk felfrissítéséhez – vagy éppen a konyhaablakunkban lévő aprócska fűszerkertünkhöz – szerencsére mindent beszerezhetünk az ALDI-ban. Az áruházlánc tavaszi kínálatában hétről hétre megtalálhatjuk, amire éppen szükségünk van. A gazdag választék részét képezik a legalapvetőbb kertápolási cikkek, a különféle kertépítészeti kiegészítők, szerszámok, sőt, a kerti bútorok is.

Mi mindenre lehet szükség egy kertben?

Az ALDI a konyhakert, veteményes kialakításához szintén számos terméket kínál számunkra; a különféle vetőmagok mellett az ültetéshez elengedhetetlen, jó minőségű termőföldet, trágyát is beszerezhetjük az ALDI üzleteiben. A haszonnövények, fűmagkeverékek mellett a dísznövényválaszték szintén igen gazdag; ezekkel a növényekkel könnyedén és látványosan dekorálhatjuk lakásunkat, ablakainkat, erkélyünket, teremthetünk velük parányi városi dzsungelt a teraszunkon. A dézsában, balkonládában virító színes virágokon kívül a kertbe kiültethető, nagyobb növények között is válogathatunk.

Iranya a kert 1280 1

A kínálatban megtalálható levendulákkal, leanderekkel és illatos fűszernövényekkel könnyedén megidézhetjük Toscana és Provence mediterrán hangulatát. A kedvelt, teraszt és balkont egyaránt megszépítő futómuskátliból pedig olyan leomló virágesőt nevelhetünk, ami nemcsak megszépíti teraszunkat, hanem a privát szféránkat is megőrzi.

A kert alakításához elengedhetetlen gépeket, a kisebb munkálatokhoz szükséges eszközöket, szerszámokat szintén meglelhetjük a szezonális kínálatban. De nem csak eszközökkel és virágokkal siet segítségünkre az ALDI. A kert hatékony és szakszerű alakításához, a megfelelő növények kiválasztásához, valamint a kerti munkák időzítéséhez is segítséget nyújt az áruházlánc weboldalán elérhető Kerti kisokos.

Iranya a kert 1280 2

Természetesen a kerti választék nemcsak a befektetett munkáról szól, hanem az édes pihenésről is. A különböző kerti bútorok, nyugágyak, napernyők, pavilonok mellett komplett bútorszettek közül választhatjuk ki a számunkra megfelelő darabokat, amelyekkel teljessé tehetjük a kert-élményt. Csak leülünk és csodáljuk munkánk eredményét.

Cover: Getty Images

Ezt is szeretjük
Kövess minket az Instagramon