Claudiáék nem beszélnek zöldségeket (x)

Vadonatúj Bonduelle podcast epizódok nem csak családanyáknak.

Szórakoztató társak a mindennapok kihívásaihoz - ez Liptai Claudia, Farkasházi Réka és Moór Bernadett Bedhy hármasa, akik olyan jó barátnők lettek a Nem beszélünk zöldségeket forgatásai során, hogy mindent megbeszélnek a párkapcsolataiktól kezdve a takarékos bevásárláson át a gyereknevelésig. Október 19-től a Bonduelle podcast sorozatába bekapcsolódva bárki részese lehet a három ismert és népszerű műsorvezető életének.

Claudiáék számára nincsen tabutéma, amikor havonta találkoznak, mivel minden olyan témát érintenek, amit egy negyvenes, családos, gyermekeket nevelő nő él át nap mint nap. „Ki hogyan oldja meg a hétköznapokban, hogy egészségesen éljen a család és meleg étel kerüljön eseténként az asztalra? Hogyan osztják meg a háztartás feladatait párjaikkal? Kiveszik-e a részüket a férjek a bevásárlásból, főzésből? Kinek mi vált be a gyereknevelésében? Miként tudnak takarékosabban vásárolni az egyre elszabaduló élelmiszerárak mellett?” 

Bonduelle NBZ 840x560 logo

Október 19-étől a Bonduelle Youtube csatornáján tekinthető meg az első „Nem beszélünk zöldségeket” című epizód, amelynek segítségével beleshetünk a három sikeres nő életébe, belehallgathatunk titkaikba, praktikáikba. Mindhárman tapasztalt, gyakorló háziasszonyok: Claudia két gyermek anyukája, kamaszkorú lánya és kisfia között osztja be az idejét és energiáját, Réka három gyermek édesanyja, ráadásul három korosztályból, Bedhynek pedig két nagyfia van.

- Fantasztikus ez a hármas fogat és hogy ennyi mindent meg tudunk beszélni az egyes epizódok alkalmával. Engem személy szerint nagyon érdekel, hogy ki, hogyan szervezi meg a családja körüli teendőit. Például Rékának mi a titka, és hogy jut ideje mindenre a három gyermeke mellett, vagy hogy képes Bedhy három pasi mellett megfelelő időt magára fordítania? Én, amikor főzök, akkor kénytelen vagyok többféle ételt készíteni, mert mást eszik a lányom és mást a kisfiam. Munka mellett ez sokszor kihívást jelent számomra – meséli Claudia. 

Bonduelle NBZ 840x560 A

A három műsorvezető hosszú évek óta ismeri egymást, de ilyen bensőségesen, mint most, még nem beszélgettek soha. - Imádom Claudia humorát, nyitottságát, azt, hogy bármiről lehet vele beszélni – mondja Réka. 

– Ha egyszer belelendülünk, szinte le sem tudunk állni, újabb és újabb érdekes dolgok merülnek fel. Rékát és a Bestiák korábbi énekesnőjét, Bedhyt a fiaik hozták össze évekkel ezelőtt.

- Mindkettőnk fiai vízilabdáztak, ráadásul ugyanabban az egyesületben. Gyakran futottunk össze edzés előtt, vagy épp a lelátón, szurkolás közben. Mindig jókat beszélgettünk, így most az első perctől megvolt köztünk az összhang – jegyezte meg Bedhy.

A Nem beszélünk zöldségeket podcast célja, hogy a nézők azt érezzék, ők is ott ülnek Claudiával, Rékával és Bedhyvel a nappalijukban egy kötetlen szombat délután, egy jó kávé vagy tea mellett, s közösen kibeszélik a hétköznapok kihívásait és örömtelibb pillanatait.

A „Nem beszélünk zöldségeket” első epizódja az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

Ezt is szeretjük
Kövess minket az Instagramon