Ha csak egy pár csepp citrom kell, ezt próbáld ki
Citromlé kinyerése okosan, a citrom felvágása nélkül
Legolvasottabb
Cikkek
Cikkek
Mamaféle mézes krémes grízes töltelékkel: minél tovább áll, annál finomabb
Így készül a tökéletes karácsonyi halászlé - Tippek és a legjobb receptek egy csokorba gyűjtve
Gyere Te is
Friss és
Ropogós
Ropogós
Mennyei, krémes kaszinótojás: ropogós baconchips díszíti
Ünnepi Aperol Spritz áfonyával: télen is csúszik a nyári klasszikus
Szaftos, baconbe csomagolt fasírtgolyó: mutatós vendégváró is lehet
Sűrű, gazdag kolbászos lencseleves: krumplitól tartalmas
Fenséges kevert tésztás sütemények: gyorsan készülnek és isteni finomak
Bizonyára veled is előfordult már, hogy csak pár csepp citromlére volt szükséged, amiért sajnáltad felvágni a szép (vagy utolsó) gyümölcsödet. Vannak viszont ételek, amik citromlé nélkül elképzelhetetlenek, vagyis a feladat az, hogy a kecske is jól lakjon, és a káposzta is megmaradjon. Segítünk.
A témában ismét segítségül hívtuk a nagy internetet, és a csodás lifehack videókat, vajon milyen szuper módszereket javasolnak a kínzó kérdés megoldására. Illetve, ha már itt tartunk, szokásunkhoz híven, kipróbáltuk, hogy működnek-e ezek a módszerek.
Az első megoldás egy igazi citrom hack: nem vágjuk fel a gyümölcsöt, csak szúrunk bele egy lyukat, és azon át csepegtetjük a levét. Eleinte kicsit küzdeni kellett vele, de a végén beindult.
A második módszer pedig azt ígéri, hogy igazi, porlasztott citromlé spray-t kapunk, csak egy spricnifejet kell beleszúrni a mégiscsak kissé felvágott gyümölcsbe. Eredmény a videóban, lerántjuk a leplet!