A 10 legjobb, szaftos fogás csirkecombból – Sültek és raguk is készülhetnek belőle
Legolvasottabb
Cikkek
Cikkek
Habkönnyű túrógombóc, ahogy a nagyi készítette: így nem fog szétesni főzés közben
Ropogós bőrű sült libacomb Márton-napra: így készítve lesz tökéletes
Gyere Te is
Friss és
Ropogós
Ropogós
Laktató, serpenyős melegszendvics: sonka és sajt kerül a rétegek közé
Tartalmas lencseleves sok zöldséggel: pikáns és laktató
Így készül az ikonikus baszk sajttorta: szuper remegős és krémes
Kiadós, szaftos krumplipörkölt: ropogós kenyérrel és savanyúsággal kínáld
Ezért fontos a D-vitamin: hiánya fáradtságot és hangulatingadozást is okozhat
Bár a csirkemell az egyik legkedveltebb húsrész, combból is legalább olyan változatos ételek készíthetők, ráadásul szaftosabb lesz a végeredmény, sokkal nehezebb kiszárítani.
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legkönnyebben és leggyorsabban elkészíthető húsrész, a csirkemell mégis mindig háttérbe szorítja. Igaz, hogy utóbbi percek alatt átsül, viszont sokkal könnyebb kiszárítani, ha nem figyelünk oda, cipőtalpként végezheti.
Éppen ezért én sokkal jobban kedvelem a csirkecombot, sütőben sütve, ragukba főzve, pácolva nagyon szaftos és ízes lesz, ráadásul melegítve, másnap is ugyanolyan finom. Az alábbi válogatásban 10 kedvenc receptünket gyűjtöttük össze, van köztük sült, ragu, de más izgalmas módját is megmutatjuk a csirkecomb felhasználásának.
Cover: Getty Images