Karácsonyi készülődés a PENNY-vel: különlegességek az ünnepi asztalra

pennykaracsony
Legolvasottabb cikkek
Friss és ropogós

Még emlékezetesebbé szeretné tenni a PENNY a karácsonyi készülődés időszakát: az ünnepi szezonban különleges, kizárólag az üzletláncban kapható válogatással, különleges kuponokkal és egy rövid videóval lepik meg a vásárlókat.

A karácsonyi időszakban különösen fontosak a finom falatok, a közös családi és baráti étkezések, a vendégvárás és az erre való készülődés. Ebben segít a PENNY egész évben kedvező áron elérhető termékei mellett az ünnepi szezonban a polcokra kerülő, exkluzív saját márkás kínálata, köztük a Selection és Choco’la termékcsalád is.

A Selection választékában több mint 50-féle termék található a PENNY üzleteiben, az ízletes családi menükhöz felhasználható alapanyagoktól kezdve a különleges ünnepi pillanatokhoz illő ajándékokig, amelyek mindegyike kiváló minőségű, mégis megfizethető áron elérhető.

Különlegességek a kínálatban

Találni a válogatásban gnocci tricolore-t, raviolit szarvasgombával, többfajta sajtot: extra mature cheddart, ricottát, stracchinót. A húsimádók megkóstolhatják a salame campagnolót és salame milanót is. Az édességek között csokoládék, trüffelek és aprósütemények, különleges hűtött desszertek és a termékcsalád egyik nagy slágere, a macaronválogatás is elérhető. 

A Choco’la termékcsalád segít megédesíteni a Mikulás-várást és a karácsonyi időszakot: a különleges köntösbe bújtatott csokoládédesszertek közül több mint 20 különböző prémiumédesség kerül a polcokra. 

pennykaracsony2

Az italokról sem feledkeztek meg

A PENNY magyar borai is remek kiegészítői lehetnek az ünnepi asztalnak: az ország legkülönbözőbb régióiból származó, díjnyertes hazai termékek kiváló minőségük mellett is megfizethető áron elérhetők. Olyan, a borvilágban nívós nevek szerepelnek a PENNY kínálatában, mint a Légli Kislaki Vörös, Tokajicum Sárgamuskotály, Laposa Hableány Bianco és Muscat vagy Lajvér DOME Cuvée.

A teljes ünnepi kínálat idén megtalálható lesz a PENNY ingyenes karácsonyi katalógusában is. A katalógus nemcsak kedvező ajánlatokat, de extra kedvezményeket biztosító kuponokat is tartalmaz, ezért mindenképpen érdemes alaposan átolvasni. 

A karácsonyi hangulatról a PENNY idén egy meghitt videóval is hozzájárul, ezzel kívánva minden vásárlójának kellemes ünnepeket. 

 Fotók: Getty Images

Ezt is szeretjük