Rakj megfelelő ételeket a társkeresős profilodba, és kétszer annyian írnak majd rád
A rántott csirkét szádra ne vedd!

Legolvasottabb
Cikkek
Friss és
Ropogós

Hogyan lesz tökéletes a társkeresős profil? Ezt persze lehetetlen megmondani, de annyi biztosnak látszik, hogy ha sikerül belecsempészned az evést, azzal nem fogsz rosszul járni. De nem mindegy, hogyan csinálod. Segítünk!

A Zoosk nevű társkereső oldal vette a fáradtságot, hogy alaposan utánajárjon ennek a kérdésnek. 3,7 millió profilt és 364 millió (!!!) első üzenetváltást elemeztek, hogy megfejtsék, van-e köze az ételeknek a társkeresés sikeréhez, és ha igen, akkor milyen ételeknek, és hogyan.

shutterstock 1081076456

Kezdjük a legfontosabbal, ezeket írd bele a profilodba

A Zoosk adatai szerint messze a legnagyobb hívószó az avokádókrém. Aki ezt belekomponálta a profiljába, arra az átlagos mennyiséghez képest KÉT ÉS FÉLSZER többen írtak rá. 

Ha viszont óvatos vagy, és nem bízol az amerikai adatok pontosságában, mert ki tudja, nálunk is ennyire menő-e a guacamole, akkor válaszd a második, és a harmadik helyezettet: krumpli és csoki. Igen. Krumpli. Igen, csoki. 

Ez a top tíz:

1. Avokádókrém - 144 százalékkal több bejövő üzenet
2. Krumpli - 101 százalékkal több bejövő üzenet
3. Csokoládé - 100 százalékkal több bejövő üzenet
4. Saláta - 97 százalékkal több bejövő üzenet
5. Szusi - 93 százalékkal több bejövő üzenet
6. Avokádó - 91 százalékkal több bejövő üzenet
7. Tészta - 75 százalékkal több bejövő üzenet
8. Sajt - 75 százalékkal több bejövő üzenet
9. Süti - 72 százalékkal több bejövő üzenet
10. Burger - 68 százalékkal több bejövő üzenet 

Most komolyan: saláta??? Kétszer annyian írnak azért, mert saláta??? Akkor már inkább a süti. Vagy a krumpli. Tetszett már neked jobban valaki, mert szereti a krumplit?

Rossz hírek is vannak ám! A rántott csirke felejtős!

Ha azt gondoltad, a padlizsán kifinomult dolog, hát csak részben van igazad. A padlizsán említése már csak 25 százalékkal több üzenetet hozott. De mindez semmi ahhoz képest, hogy mi történt szegény rántott csirkével. A rántott csirkével, amit mindenki imád, és ami isteni finom.

Rántott csirke a profilban = 15 százalékkal kevesebb üzenet. Ha pedig az első levélbe írod bele, akkor 7 százalékkal kevesebb választ fogsz kapni, mint mások. 

Nem gondolom, hogy tömegeket érint, de nem hallgathatjuk el, hogy a tökéletes randigyilkos a jelek szerint a jamgyökér, aki ezzel keres társat, annak 70 százalékkal kevesebben fognak írni. Szóval ha rajongó vagy, hallgass róla mélyen. Mint a sír! 

Viszont ne próbálj meg a kajáról levelezni! Kivéve, ha padlizsán!

Ha az avokádókrém-fegyverrel bevonzottad a temérdek üzenetet, akkor az a tanácsunk, hogy a folytatásban már ne erőltesd a kaja-témát, az ételek említése ugyanis a 364 millió üzenet tanulsága alapján nem növelte a sikerességet. Ez alól egyetlen kivétel van, aki az első üzenetébe padlizsánt írt, annak 10 százalékkal többen válaszoltak. 

Ezt is szeretjük
Kövess minket az Instagramon