Pop-corn bundás csirkemell: így nagyon ropogós lesz a panír
Cikkek
Habkönnyű túrógombóc, ahogy a nagyi készítette: így nem fog szétesni főzés közben
Ropogós bőrű sült libacomb Márton-napra: így készítve lesz tökéletes
Ropogós
Laktató, serpenyős melegszendvics: sonka és sajt kerül a rétegek közé
Tartalmas lencseleves sok zöldséggel: pikáns és laktató
Így készül az ikonikus baszk sajttorta: szuper remegős és krémes
Kiadós, szaftos krumplipörkölt: ropogós kenyérrel és savanyúsággal kínáld
Ezért fontos a D-vitamin: hiánya fáradtságot és hangulatingadozást is okozhat
A legújabb őrület egyenesen Amerikából, a rántott hús így készítve belül omlós, kívül nagyon ropogós lesz.
Ha te is rajongsz a ropogós bundájú frissensültekért, akkor muszáj kipróbálnod a pop-cornos panírban sült csirkemellet.
A rántott hús ropogós bundájának érdekében több praktikát is kipróbálhatsz, a maga módján mindegyik finom. Jó megoldás, ha pankomorzsába vagy kevés gabonapehelybe forgatod a hússzeleteket, de bőven akad még újdonság, amit megéri kipróbálni. Az új gasztrotrend szerint a pattogatott kukoricát kell finomra őrölni, majd összekeverni zsemlemorzsával. A végeredmény fenomenális, nagyon ropogós bunda, mely alatt a hús szaftos és omlós marad.
Pop-corn bundában sült csirkemell
Hozzávalók 4 személyre
- 80 dkg csirkemellfilé
- só ízlés szerint
- 5 dkg sós pop-corn
- 2 bögre zsemlemorzsa
- 1 teáskanál füstölt paprika
- 3 darab tojás
- 2 bögre liszt
Elkészítés:
A húst szeleteljük fel, ha szükséges, klopfoljuk ki, majd sózzuk le.
A pattogatott kukoricát aprítógépben őröljük finomra.
A finomra aprított kukoricát forgassuk egybe a zsemlemorzsával és a füstölt paprikával.
A panírozáshoz készítsük elő az alapanyagokat a szokásos módon: liszt, tojás, kukoricával kevert zsemlemorzsa.
A hússzeleteket panírozzuk be, majd bő olajban süssük aranybarnára.
Fotó: Getty Images