
receptek
-
2022 május 24.
Így készül a tökéletes, légies omlett: alapreceptet mutatunk
Ha a hűtőben megbújik egy doboz tojás és egy kis vaj, akkor nyert ügyed van, mert bármikor meleg ételt tehetsz az asztalra.
-
2022 május 24.
Isteni, tavaszi gyümölcstekercs: 15 percen belül kész a desszert
A gyümölcssalátánál laktatóbb, egy desszertnél könnyedebb, érdemes kipróbálni az édes tavaszi tekercset.
-
2022 május 24.
Így lesz a legfinomabb a rántott csirkemell: fokhagymás tejben pácold
A rántott hús egyszerű és finom, lehetetlenség ráunni, mivel apró kis változtatásokkal mindig izgalmassá tehető a nagy kedvenc.
-
2022 május 23.
Ropogós, csokiba mártott keksz: a kávé aromájától különleges
Az ínycsiklandó kekszet még izgalmasabbá teheted, ha kevés durvára vágott mogyorót vagy mandulát adsz a tésztához.
-
2022 május 23.
Isteni, tejszínes eperkrémleves főzés nélkül: desszertként is megállja a helyét
Az eperrel bármit kezdesz, isteni lesz, most készíts belőle krémlevest, amelyet inkább édességként fogyassz.
-
2022 május 23.
Mézes-mustáros pác az omlós karajhoz: grillen sütve próbáld ki
Itt a jó idő, indul a grillszezon! A húsokat bepácolva érdemes a rácsra dobni, ezt a mézes-mustáros sertéskarajt mindenképp próbáld ki.
-
2022 május 22.
Illatos, mennyei citromos eperlekvár: kezdőknek is sikerülni fog
Rejtsd a jó idő ajándékát csatos üvegbe, az eperlekvár egy kis plusztól lesz igazán finom, jelen esetben a citrom gondoskodik a különleges ízélményről.
-
2022 május 22.
Filléres köménymagleves a nagyi konyhájából: pirított kenyérrel kínáld
A régi mamaféle receptek szerények, mégis finomak, ez a köménymagleves is ilyen, amely szinte a semmiből készül.
-
2022 május 22.
Légies, elronthatatlan kakaós piskóta: tortaalapnak is tökéletes
Az egyszerűen készült piskótát porcukorral meghintve is kínálhatod, vagy álmodd tovább, és készíts belőle mutatós tortát.
-
2022 május 22.
Laktató, spenótos krumplitócsni: kívül ropogósra, belül krémesre sül
Amilyen egyszerű, annyira finom étel a tócsni, ráadásul a krumplinak köszönhetően nagyon laktató, mártogatóssal kínálva főételként is megállja a helyét.
-
2022 május 21.
Tartalmas, gyors kapros-citromos csirkeleves: puha rizs a levesbetét
A sűrű, minden jóval megpakolt leves főfogásként is megállja a helyét, a sok-sok zöldségtől lesz igazán finom.
-
2022 május 21.
Szaftos, fűszeres sertésoldalas: a hús olyan omlós, hogy leesik a csontról
A sertésoldalasból páratlan sült készülhet, a hús omlós és szaftos lesz, bánj bőkezűen a fűszerekkel, úgy lesz igazán finom.
-
2022 május 21.
Puha piskótatekercs epres krémmel töltve – Így nem törik meg a tészta
A piskótatekercs mutatós, egyszerűen elkészíthető, és könnyedén variálható, friss, lédús eperrel is megtölthető.
-
2022 május 21.
Isteni, ropogós kacsatepertő: magában, nassolnivalóként is kínálhatod
Lila hagymával és friss házi kenyérrel a legfinomabb a tepertő, kacsahájból készítve mennyei lesz.
-
2022 május 20.
Mákkrémmel töltött kis kiflik: az omlós tészta is megér egy misét
Napokig puha marad a töltött kifli tésztája, érdemes egy jó nagy tepsivel sütni belőle, mert hamar el fogják kapkodni.
-
2022 május 20.
A rizs is lehet ízes és izgalmas: fűszerekkel, alaplében főzd a köretet
Ha unod a krumplit, de nem vagy oda a natúr rizsért, próbáld ki ezt a fűszeres verziót, szaftos és ízes lesz.
-
2022 május 20.
Puha csokis muffin túrókrémmel töltve: kezdők is elkészíthetik
Csoki és lágy túrókrém találkozik ennek az ellenállhatatlan muffinnak a tésztájában, a finomság napindító is lehet, de desszertnek is tökéletes.
-
2022 május 20.
Foszlós sajtos csiga cukkinivel sütve: szalonnától szaftos a töltelék
Egészen különleges sós reggelit készíthetsz, ha a csigát friss cukkinivel és baconnel töltöd meg, az olvadt sajt pedig csak a ráadás lesz.
-
2022 május 19.
Isteni és színes a spenótos-gombás pite: nagyon krémes a töltelék
Ízlés szerint variálhatod a gomba és a spenót mennyiségét és arányát ebben a sós pitében, mindenhogyan tökéletes lesz a végeredmény.
-
2022 május 19.
30 perces tészta zsenge borsóval keverve: pirult bacontől lesz szaftos
A borsó és a bacon tökéletes párost alkotnak, ha tésztával együtt készíted őket, mint ebben az egylábasos fogásban, laktató főételt kapsz.
-
2022 május 19.
Édes, krémes köleskása lekvárral kínálva: rostdús reggeli kevés munkával
A kölest bátran ízesítheted, fahéjjal, citrommal, mézzel keverve, tejben főve isteni reggelit kapsz, amely feltölt energiával a nap további részére.
-
2022 május 19.
Kínai mézes-szezámmagos csirke: pont olyan finom, mint a büfékben
A kínai büfék kedvence a ropogós, aranybarna bundában sült csirkehús, mely mézes-szezámos mázba forgatva lesz igazán finom.
-
2022 május 18.
Édes, krémes turmix, amit a diétádba is beépíthetsz: répatorta másképp
Ha kicsit sűrűbbre készíted akkor kanalazható desszert, ha több folyadékot teszel bele, akkor pedig szuper reggeli lehet ez a vitamindús smoothie.
-
2022 május 18.
Így készül a klasszikus Cézár-saláta: könnyed, mégis laktató ebéd
Felejtsd el a paradicsomot és a majonézes öntetet, az igazi Cézár-saláta ennél sokkal szerényebb, de tökéletes harmóniát alkotó alapanyagokból készül.
-
2022 május 18.
Gyors eperkompót házilag: önmagában kanalazva, de fagyival is mennyei
Az eper annyira finom, hogy magában is tonnaszámra ennénk, de kompót is készülhet belőle, egy kevés citrommal isteni lesz.
-
2022 május 18.
Isteni, sűrű vörös lencsés bolognai: fehérjében gazdag a laktató fogás
Legalább olyan finom, mint a marhahúsos bolognai ragu, ha kipróbálnál valami újdonságot, a vörös lencsével biztosan sikered lesz.
-
2022 május 17.
Rácsos pite lédús eperrel és rebarbarával: omlós, vajas tészta az alapja
Az omlós pitetésztán lágy, édeskés és kissé fanyar zamatban csábít a szemet gyönyörködtető töltelék.
-
2022 május 17.
Fenséges, baconbe tekert szűzérme: a szalonna tartja szaftosan a húst
A sertés legnemesebb részéből pillanatok alatt ínycsiklandó fogást tehetsz az asztalra, melyből öröm minden falat.
-
2022 május 16.
Villámgyors paradicsomsaláta roppanós uborkával – Sültek mellé tökéletes választás
A roppanós uborka és a lédús paradicsom találkozik ebben a könnyed salátában, amelyet a frissítő öntet tesz tökéletessé.
-
2022 május 16.
Mennyei epres morzsasüti: lekvárrá lényegül át a gyümölcs
Minél jobban beleolvad a gyümölcs a tésztába, annál intenzívebb ízélményben lesz részed, lédús eperrel isteni lesz.