Készíts kimchit pár egyszerű lépésben: ízbomba kísérő
Ízekben igen gazdag a koreai savanyúság, amelynek most egy egyszerűsített változatát mutatjuk, elérhetőbb hozzávalókkal.
Ízekben igen gazdag a koreai savanyúság, amelynek most egy egyszerűsített változatát mutatjuk, elérhetőbb hozzávalókkal.
Az ősszel együtt az almaszezon is beköszönt végre. Ennek apropóján egy puha és lédús, almás-fahéjas muffinreceptet mutatunk.
A matchás tiramisu rendhagyó módon nem kávéval, hanem zöld teával készül: a hatása azonban így sem marad el, és sokkal különlegesebb!
Szaftos, húsos, zöldséges ragu bújik meg a krumplis tető alatt. Ínycsiklandó lakoma, ami után garantáltan nem marad éhes az ember.
Az egyszerű kevert tésztás citromos-mákos muffin tojásmentesen készül, és tökéletes harapnivaló egész napra.
A kiadós, kissé pikáns tésztás fogás egyszerűen és gyorsan összedobható, teljesen kezdők is sikerrel tálalhatják.
Ez a szilvás kevert süti nem tud csalódást okozni: az édes, lédús gyümölcs és a tészta tetejére pirult fahéjas morzsaréteg mindent visz!
A paradicsomos káposzta egy igazi klasszikusa a magyar konyhának, könnyen és gyorsan elkészíthető tartalmas ebéd.
Az almás béles akkor a legfinomabb, ha a tésztája vékony és szinte kifolyik belőle az ízes, illatos töltelék.
A pirított bacon és lila hagyma teszik ellenállhatatlanná a tojáskrémet. Próbáld ki friss, ropogós pékárura kenve, vagy használd tölteléknek!
A diós kevert süti egyszerűen készül, csak egybe kell keverni az alapanyagokat. A végeredmény egy csodás, puha és mennyei sütemény.
A csirke, bár egy hétköznapi alapanyagnak számít már a konyhában, mégis tud meglepetéseket okozni. Ezúttal egy ropogós mandulás bundával tesszük nagyszerűvé.
Ez a csicseriborsós zöldségfasírt finom, tartalmas és hús nélkül is garantáltan jóllaksz vele.
A puha, amerikai jellegű almás palacsinta tésztája lágy és szaftos, amit annak köszönhet, hogy reszelt gyümölcs sül bele.
A csodás édesburgonya-köret tejszínnel és tejföllel keverve készül, ettől a kettőstől lesz ellenállhatatlanul selymes.
Amennyire mutatós, annyira egyszerűen készül az áfonyás-mákos kuglóf, ugyanis a munka nagy részét a sütő végzi.
A rohanó hétköznapok igazi megmentője a csirkemell. Sokféleképpen variálható és gyorsan elkészíthető, akárcsak ez a ropogós, parmezános és zsemlemorzsás bundában sült, szaftos milánói változat is.
Édes és csípős, mégis varázslatos mézes-mustáros öntetreceptet mutatunk, ami nemcsak salátaöntetként, de akár mártogatósként is megállja a helyét.
A mézes-fahéjas szirupban sült birsalma krémes és puha lesz a sütőben, önmagában is mennyei, de dióval és tejszínhabbal megkoronázva egyszerűen nem lehet betelni vele.
A Yorkshire puding évszázadok óta része a brit konyhának. Kicsit olyan, mint a szuflé, nagyon könnyű és szellős a tésztája.
Ez a rumos-gesztenyés palacsinta az egyik legjobb desszert, amit gesztenyével készíthetsz: a selymes krémtől lesz fenséges.
A héjában sült sajtos krumpli az egyik legegyszerűbb, mégis legfinomabb étel, amit percek alatt összedobhatsz hétköznapi vacsorának vagy köretnek.