
A 10 legjobb hűsítő, hideg leves a forró, nyári napokra – Édes és sós változatok

Legolvasottabb
Cikkek
Cikkek


Habkönnyű túrógombóc, ahogy a nagyi készítette: így nem fog szétesni főzés közben

30 perces, ropogósra sült cukkinipalacsinta: feta sajt is kerül bele
Gyere Te is
Friss és
Ropogós
Ropogós

Aranybarnára sült, parmezános csirkeszárny: kezdők is elkészíthetik

Így még nem kóstoltad a tofut, pedig érdemes: citrombors ízesíti

Így készül az eredeti Ezer sziget öntet: bevált receptet mutatunk

10 mesés citromos desszert egy csokorba gyűjtve: ezek a kedvenceink

Epres gombóc krumplis tésztából: ezekkel az arányokkal jól sikerül
Nyáron a friss, hideg levesek esnek a legjobban, ezért összegyűjtöttük a legjobb főzés nélküli, főzős, édes és sós változatokat.
A legtöbb hideg nyári leves főzés nélkül, turmixgépben készül, konkrétan alig van velük 5-10 perc munka. Vannak azonban olyanok - főként a gyümölcslevesek -, amelyeknél össze kell főzni a hozzávalókat, hogy jól érvényesüljenek az ízek, de ezek sem sokkal időigényesebbek vagy bonyolultabbak.
Nagyon szeretem azokat a leveseket is, amelyeket melegen és hidegen is fogyaszthatunk - ha éppen hűvös, esős nyári napra ébredtünk, jó forrón, ha kánikulára, akkor behűtve tálaljuk. Az alábbi válogatásban ilyenekre is lesz bőven példa.
Cover: Getty Images