A tejet és a tojásokat keverjük össze egy kis tálban.
Tegyünk magunk elé 4 szelet kenyeret, majd kenjük meg őket majonézzel, és tegyünk rájuk 2-2 szelet sajtot és 2-2 szelet sonkát.
Tegyünk magunk elé újabb 4 szelet kenyeret, és kenjük meg az egyik oldalukat majonézzel. Tegyük őket a majonézes felükkel lefelé a sonkás-sajtos kenyérszeletre.
Kicsit nyomjuk össze a szendvicseket, hogy egyben maradjanak, ha szükséges, rögzítsük. Forgassuk őket a tejjel kikevert tojásba.
A vajat olvasszuk meg egy nagy, széles serpenyőben. Tegyük bele a szendvicseket, majd addig süssük, míg a kenyerek alja megpirul és a sajt megolvad. Ekkor fordítsuk meg őket, a másik felüket is pirítsuk meg.
Felezzük el a szendvicseket, majd rögtön kínáljuk.