A 10 legjobb, szaftos fogás csirkecombból – Sültek és raguk is készülhetnek belőle
Legolvasottabb
Cikkek
Cikkek
Fokhagymás, joghurtos céklatzatziki: egészséges és isteni finom
Pihe-puha orosz almatorta: alig valamiből készül
Gyere Te is
Friss és
Ropogós
Ropogós
Szénhidrátcsökkentett lenmagos kenyér: ketogén diétába is szuper
Aranybarnára sült koreai zöldséges palacsinta: eteti magát, olyan finom
Csodaszép csokis-céklás kuglóf: álompuha, szaftos és rostban gazdag
Lassú tűzön főtt német gulyás: a gazdag, paprikás szósz a titka
6 finomság stressz ellen: cseréld a kávét matcha teára
Bár a csirkemell az egyik legkedveltebb húsrész, combból is legalább olyan változatos ételek készíthetők, ráadásul szaftosabb lesz a végeredmény, sokkal nehezebb kiszárítani.
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legkönnyebben és leggyorsabban elkészíthető húsrész, a csirkemell mégis mindig háttérbe szorítja. Igaz, hogy utóbbi percek alatt átsül, viszont sokkal könnyebb kiszárítani, ha nem figyelünk oda, cipőtalpként végezheti.
Éppen ezért én sokkal jobban kedvelem a csirkecombot, sütőben sütve, ragukba főzve, pácolva nagyon szaftos és ízes lesz, ráadásul melegítve, másnap is ugyanolyan finom. Az alábbi válogatásban 10 kedvenc receptünket gyűjtöttük össze, van köztük sült, ragu, de más izgalmas módját is megmutatjuk a csirkecomb felhasználásának.
Cover: Getty Images