
A 10 legjobb, szaftos fogás csirkecombból – Sültek és raguk is készülhetnek belőle

Legolvasottabb
Cikkek
Cikkek


Eredeti répatorta recept: a legjobb dolog, ami történhet veled és a répával

Hagyományos kaszinótojás: vajtól és majonéztől krémes a töltelék
Gyere Te is
Friss és
Ropogós
Ropogós

Sajtos, majonézes zöldborsósaláta: pirult szalonna gazdagítja

Mennyei citromos kókuszgolyó: rögtön dupla adaggal készítsd

Egytepsis, pácolt csirkemellfalatok: a körettel sem lesz gondod

Tudod, milyen ételek mellé illik a rosé? Mutatunk néhány fantasztikus fogást

Selymes mascarponés, tejszínes eperkrém: bármilyen sütibe kerülhet
Bár a csirkemell az egyik legkedveltebb húsrész, combból is legalább olyan változatos ételek készíthetők, ráadásul szaftosabb lesz a végeredmény, sokkal nehezebb kiszárítani.
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legkönnyebben és leggyorsabban elkészíthető húsrész, a csirkemell mégis mindig háttérbe szorítja. Igaz, hogy utóbbi percek alatt átsül, viszont sokkal könnyebb kiszárítani, ha nem figyelünk oda, cipőtalpként végezheti.
Éppen ezért én sokkal jobban kedvelem a csirkecombot, sütőben sütve, ragukba főzve, pácolva nagyon szaftos és ízes lesz, ráadásul melegítve, másnap is ugyanolyan finom. Az alábbi válogatásban 10 kedvenc receptünket gyűjtöttük össze, van köztük sült, ragu, de más izgalmas módját is megmutatjuk a csirkecomb felhasználásának.
Cover: Getty Images