Jól áll a kezükben a fakanál: 5 híresség, aki a konyhában is helytáll

hfcover
Legolvasottabb
Cikkek
Friss és
Ropogós

Hollywood népszerű csillagai, akikért az egész világon megőrülnek, nem csak a mozivásznon vagy a slágerlistákon hódítanak, a konyhában sem vallanak szégyent, ha főzésről van szó.

Napjaink kedvelt sztárjaival mindent el lehet adni. A legtöbb híresség az üzleti életben is igen tehetségesnek bizonyul, mivel nevüket kihasználva saját ruha- vagy épp kozmetikai kollekciót dobnak a piacra, a rajongók pedig viszik, mint a cukrot.

Újabban egyre trendibb a főzés, jó néhány híresség a ruha- vagy sminkkollekció helyett inkább a gasztro világában merül el, dob piacra szakácskönyvet, vagy nyit éttermet. A lelkes gasztrocsillagok között akadnak olyanok, akik valóban megállják a helyüket a konyhában, de olyanok is, akiket inkább ki kéne tiltani a főzőhelyiségből. Ugye, emlékeztek még Paris Hilton főzőcskézésére, amikor lasagnét dobott össze?

Akadnak azonban olyan fakanálmesterek, akikről talán elsőre nem is gondolnád, hogy profin főznek, pedig imádja őket a közönség. Mutatjuk is, kiket érdemes követni, ha egy-két izgalmas új receptre éhezel.

Snoop Dogg

A világ legismertebb rappere nagyon sokoldalú, színészkedik, producer és szakács is egyben. A rapper mindig is szeretett enni, ezért Martha Stewarttal közös főzőműsorral jelentkezett, amit imádott a közönség. Snoop a sikeren felbuzdulva, 2018-ban megjelentette első szakácskönyvét, mely már nálunk is kapható. A kötet Snoop 50 kedvenc receptjét tartalmazza, melyekről még Gordon Ramsay is elismerően nyilatkozott.

Eva Longoria

A Született feleségek sztárja imád enni, és főzni is szokott. A színésznő örömmel áll a tűzhely mellé és főz családi recepteket. Mindig figyelemmel követi az aktuális gasztrotrendeket, gyűjti a szakácskönyveket, és ő is piacra dobta saját kötetét, melyben kedvencei és családi receptjei kaptak helyet. Eva kötetében főleg mexikói fogások szerepelnek.

Stanley Tucci

A Golden Globe- és Emmy-díjas színész-rendező olasz bevándorló család gyermekeként sok időt töltött a konyhában édesanyjával, így szívta magába a gasztro iránti szenvedélyt. Tucci imád jókat enni, és főzni is tud. A tehetség napjainkban sokkal többet foglalkozik gasztronómiával, több szakácskönyvvel is büszkélkedhet, van étterme, gasztromagazinokban is jelennek meg receptjei, és tévéműsorokban is szokott főzni.

Reese Witherspoon

A szőke színésznő örömmel szokta megosztani közösségi oldalán, mit alkot a konyhában, de azt is szívesen elárulja a nagyérdeműnek, milyen zöld turmixot fogyaszt mindennap. A színésznő saját szakácskönyvvel is büszkélkedhet, melyben hagyományos déli receptek találhatók. A színésznő a kötettel imádott nagymamája előtt tiszteleg, a címe Whiskey egy teáscsészében. A könyv egyébként óriási népszerűségnek örvend, Amerikában imádják.

Jennifer Garner

Ben Affleck bájos exfelesége újabban előszeretettel ragad fakanalat, főzős videóit pedig sorra megosztja a kíváncsiakkal. A színésznő sütött már bagelt, almás muffint és pizzát is. Házias receptjeit imádja a nagyérdemű, Jennifer videóit elnézve egyre többen kapnak kedvet arra, hogy lelkes hobbiszakáccsá váljanak.

Fotó: cover: Getty Images

Ezt is szeretjük
Kövess minket az Instagramon