Járd be a Hendrick's Gin kabrióbuszán Budapestet és a Balaton-felvidéket
Szerelem, divat, gasztro, éjszakai élet

Legolvasottabb
Cikkek
Friss és
Ropogós

Négy tematikus városnéző túrával tér vissza a Hendrick’s Gin kabrióbusza, a H.E.L.G.A., amely idén nem csak Budapest, de a Balaton-felvidék szokatlan tereit is bebarangolja.

H.E.L.G.A., azaz a Hendrick’s Elragadó és Lenyűgöző Guruló Alkalmatossága ismét útjára indul. Június 6-16. között 2 helyszínen, 4 rendkívüli témában, összesen 24 egyedülálló városnéző túrára várja a kultúrára szomjas érdeklődőket, akik egy jéghideg Gin&Tonik mellett garantáltan szokatlan történeteket hallgathatnak majd a túravezetőktől.  

Szerelem, divat, gasztro, éjszakai élet

H.E.L.G.A. idén többféle városnéző túrát kínál: a standard utakon a Hosszúlépés guide-jai gondoskodnak az idegenvezetésről, míg a prémium utakon hírességekkel, szakértőkkel lehet megismerkedni. Ők nem mások, mint Ott Anna, a Hadik Kávéház művészeti vezetője; Tomcsányi Dóri divattervező; Szauer Judit, a Balatoni Gasztrotérkép alapítója és Törőcsik Franciska színésznő.

És hogy milyen titkokra derül fény idén a guruló ginbár fedélzetén? Például, hogy hogyan próbált meg elcsábítani egy szobrot Ady Endre, ki tervezte Zita királyné koronázási ruháját, ki volt a „Pest rózsájaként” ismert luxuskurtizán és hány felhasználási módja van a tihanyi levendulának!

helga2

A fővárosi túrákat a méltán népszerű Hosszúlépés dolgozta ki. Ezek három téma köré épülnek: híres művészek és közéleti személyiségek szerelmi bonyodalmait, Budapest egykori és kortárs divatvilágát, valamint a 19-20. század titkos klubjait és bordélyházait mutatják be. A Tihanyról induló szombati túrák pedig a gasztroforradalom felvirágzását és legnépszerűbb helyeit fedezik fel a Balaton északi partján, így az ott nyaraló közönség sem marad ki a H.E.L.G.A. nyújtotta egyedülálló élményből.

Uborka négy keréken?

A kampány ismét a Hendrick’s Gin rendkívül különleges világára épít: leglátványosabb elemét, az egyedülálló koktélpulttal felszerelt H.E.L.G.A.-t idén – a brand fő arculati elemének ihletésében – egy hatalmas, guruló uborkának öltöztették. A fedélzetén utazókat a különleges túrák mellett egy egyedi fotósarok, a Hendrick’s Krónikák nevezetű városnéző kiadvány, valamint Hendrick’s koktélok várják.

helga

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a program, itt tudtok rá jegyet váltani.

H.E.L.G.A. menetrendje:

Szombat: Június 08. és 15.

Gasztroforradalom a Balaton-felvidéken

11:00, 14:00, 16:00

Vasárnap: Június 09. és 16.

Titkos klubok és bordélyházak Budapesten

16:00, 18:00, 20:00

Csütörtök: Június 13.

Hírességek szerelmei Budapesten 

18:00, 19:30, 21:00

Péntek: Június 14.

Budapest fashion világa régen és ma

18:00, 19:30, 21:00

Fotók: Cser Dániel/H.E.L.G.A., Fehér Ági/Sóbors

Ezt is szeretjük
Kövess minket az Instagramon