Így lesz mutatós a főtt tojás. Főzz, alkoss, döfködj, és lesz egy tojásvirágod!
Csak egy szívószál kell hozzá

Legolvasottabb
Cikkek
Friss és
Ropogós

Csodálatosan szép tojásvirágokat készítettünk Andival, egyetlen szívószáldarab segítségével. Tényleg szép lett, nem viccelek, és megcsinálni is könnyű volt, dekorálni pedig tökéletes. Már ha van türelmed az ilyesmihez. Jó munkához idő kell, igaz, nem is olyan sok.

Szóval, eleinte nem értettem, hogy hogyan készül a célszerszám, de végül csak leesett, hogy egy szívószál darabot kell hosszában kettéhasítani, és ez fog tojásformázóként viselkedni. Ez után már csak annyi dolgunk van, hogy lehetőleg pont deréktájban szépen, türelmesen, egymás mellé sormintát rajzolva bedöfködjük a szívószálat a sárgáig, és mire körbeérünk, tádám, kész is a két fél tojásvirág.

tojasvirag

Nem hittünk a szemünknek, ez tényleg szép lett! Egy-egy tojás nem tartott tovább egy percnél, vagyis csak a mi "pikpakk, mindent összevágunk három másodperc alatt" hozzáállásunknak volt lassú, abszolút értelemben viszont megért minden ráfordított másodpercet.

Tehát, ha valami ütős főtt tojás tálalási módot keresel, akkor szívből tudjuk ajánlani ezt itt ni. Egyszerű, de nagyszerű, és a sikerélmény, amikor a kezünk közül kikerülnek a virágok, hát az megfizethetetlen.

Ezt is szeretjük
Kövess minket az Instagramon