10 házi készítésű finomság, ami jól viseli a csomagolást: iskolába vagy munkahelyre is viheted
Cikkek
Habkönnyű túrógombóc, ahogy a nagyi készítette: így nem fog szétesni főzés közben
Ropogós bőrű sült libacomb Márton-napra: így készítve lesz tökéletes
Ropogós
Laktató, serpenyős melegszendvics: sonka és sajt kerül a rétegek közé
Tartalmas lencseleves sok zöldséggel: pikáns és laktató
Így készül az ikonikus baszk sajttorta: szuper remegős és krémes
Kiadós, szaftos krumplipörkölt: ropogós kenyérrel és savanyúsággal kínáld
Ezért fontos a D-vitamin: hiánya fáradtságot és hangulatingadozást is okozhat
Becsengettek. A kicsik és nagyok újra az iskolapadba ültek okosodni, a felnőttek pedig munkába járnak. Ilyenkor az étkeztetés nehéz feladat.
Újra elkezdődött a rohanás, a szülőknek ilyenkor külön kihívás, hogy mindig legyen a gyerek táskájában valami finomság, hogyha megéhezik a szünetben, legyen mit bekapnia.
A meleg ebéd mellé jól jön az olyan tartalék, ami a csomagolás és a táskában töltött idő ellenére megőrzi kellemes állagát és ízét. A szendvicsek és péksütemények nagyon népszerűek, könnyen beszerezhetőek, a legjobb falatok azonban otthon készülnek.
Képes összeállításunkban összeszedtük azokat a recepteket, amiket érdemes elkészíteni, ha az embernek akad egy kis szabadideje. Megúszós és időigényesebb finomságok is vannak köztük, melyek jól bírják a csomagolást, a tésztájuk másnapra is puha marad.
Cover: Getty Images