
Konyhatrükk, ami jé, tényleg működik, és ledobja a héját az avokádó
Így hámozz avokádót ügyesen, egy mozdulattal
Legolvasottabb
Cikkek
Cikkek


30 perces, ropogósra sült cukkinipalacsinta: feta sajt is kerül bele

Habkönnyű túrógombóc, ahogy a nagyi készítette: így nem fog szétesni főzés közben
Gyere Te is
Friss és
Ropogós
Ropogós

Epres gombóc krumplis tésztából: ezekkel az arányokkal jól sikerül

Aranybarnára sült csirkeburger: air fyerben készül a húspogácsa

Omlós, áfonyás morzsasüti: mennyei kevert tésztát mutatunk

Könnyed, cukkinis shakshuka: izraeli lecsó tavaszi változatban

10 izgalmas recept zöldbabból: tartalmas levest és rakottast is mutatunk
Folytatjuk kisvideó sorozatunkat, melyben a világ nagy kérdéseire keressük a választ. Jelen esetben azt próbáltuk ki, hogy tényleg meg lehet-e hámozni az avokádót egy mozdulattal úgy, hogy egy pohár száján lehúzzuk a félbevágott gyümölcsöt, és tadam, már a kezünkben is van a pucér termés.
A válasz egyébként az, hogy igen. Mármint ha megfelelő pohár, és megfelelő avokádó áll rendelkezésünkre. A pohár kiválasztása egyszerűbb, a tökéletes avokádóé már nehezebb. Maradjunk abban, hogy azt az avokádót, amit szívesen megeszünk, mert már gusztusosan puha, de még egyáltalán nem szottyadt, azt meg lehet hámozni pohárral.

A keményet nyilvánvalóan nem, a szottyadtat meg minek, azt ki kell dobni sajnos. Nézzétek meg a videót, amiből a megfelelő mozdulatot is elleshetitek. Nekünk bejött, ajánljuk.