Konyhatrükk, ami jé, tényleg működik, és ledobja a héját az avokádó
Így hámozz avokádót ügyesen, egy mozdulattal
Legolvasottabb
Cikkek
Cikkek
Omlós diós hókifli vajjal gyúrva: klasszikus karácsonyi recept
Karácsonyi narancsos, gesztenyés kuglóf: csak keverj össze mindent
Gyere Te is
Friss és
Ropogós
Ropogós
Sült paszternák az ünnepi asztalra: fenséges és egyszerű köret
Fenséges, szaftos kacsamell gránátalmával: a bőre ropogós, a húsa puha
Klasszikus házi zserbó: zsírral gyúrva, vastag töltelékkel az igazi
Aranyló karácsonyi húsleves gazdagon: egész csirke fő bele
Válogatás ünnepi sültekből: mutatjuk a 6 legínycsiklandóbb receptet
Folytatjuk kisvideó sorozatunkat, melyben a világ nagy kérdéseire keressük a választ. Jelen esetben azt próbáltuk ki, hogy tényleg meg lehet-e hámozni az avokádót egy mozdulattal úgy, hogy egy pohár száján lehúzzuk a félbevágott gyümölcsöt, és tadam, már a kezünkben is van a pucér termés.
A válasz egyébként az, hogy igen. Mármint ha megfelelő pohár, és megfelelő avokádó áll rendelkezésünkre. A pohár kiválasztása egyszerűbb, a tökéletes avokádóé már nehezebb. Maradjunk abban, hogy azt az avokádót, amit szívesen megeszünk, mert már gusztusosan puha, de még egyáltalán nem szottyadt, azt meg lehet hámozni pohárral.
A keményet nyilvánvalóan nem, a szottyadtat meg minek, azt ki kell dobni sajnos. Nézzétek meg a videót, amiből a megfelelő mozdulatot is elleshetitek. Nekünk bejött, ajánljuk.