
Neked is kifolyik a repedt tojás főzés közben? Nekünk már nem
Tojásmentő akció
Legolvasottabb
Cikkek
Cikkek


Így lesz ropogós a házi kovászos uborka: a nyár kedvence

Könnyű zöldségfasírt tepsiben sütve: joghurtos mártogatóssal kínáld
Gyere Te is
Friss és
Ropogós
Ropogós

Leveskocka házilag: csak zöldség, semmi adalékanyag

Mennyei, nyári fügefagylalt: gép nélkül készül

Gyrostál friss zöldségekkel és házi tzatzikivel: csirkéből gyorsan kész

7 nap, 7 smoothie: frissítő, egészséges és tápláló italok minden napra

Könnyű, nyári mártogatós kovászos uborkából: zöldségek és chips mellé
Biztos veled is előfordult már, hogy tojást szerettél volna főzni, de ójaj, meg volt repedve, vagy főzés közben adta meg magát a héj, és kifolyt a fehérje.
Szuper konyhai trükkök rovatunkban ma egy valóban, de igazán hasznos megoldást mutatunk nektek. Ezúttal nem viccelünk, tényleg. Repedt tojást főztünk, és mégsem folyt ki a fehérje, mert ismerjük a trükköt.
És akkor mi van, ha kifolyik, kérdezhetnéd, de ha kóstoltál már tojáshéjon kívül főtt tojást, akkor tudod, hogy sajnos az már nem olyan finom, hanem inkább vízízű, és nem is túl gusztusos. Ennek a problémának a megoldását mutatjuk meg, ami pofonegyszerű, nem is áruljuk el, nézzétek meg a videónkat, ha már leforgattuk!