Neked is kifolyik a repedt tojás főzés közben? Nekünk már nem
Tojásmentő akció
Legolvasottabb
Cikkek
Cikkek
Habkönnyű túrógombóc, ahogy a nagyi készítette: így nem fog szétesni főzés közben
Ropogós bőrű sült libacomb Márton-napra: így készítve lesz tökéletes
Gyere Te is
Friss és
Ropogós
Ropogós
Laktató, serpenyős melegszendvics: sonka és sajt kerül a rétegek közé
Tartalmas lencseleves sok zöldséggel: pikáns és laktató
Így készül az ikonikus baszk sajttorta: szuper remegős és krémes
Kiadós, szaftos krumplipörkölt: ropogós kenyérrel és savanyúsággal kínáld
Ezért fontos a D-vitamin: hiánya fáradtságot és hangulatingadozást is okozhat
Biztos veled is előfordult már, hogy tojást szerettél volna főzni, de ójaj, meg volt repedve, vagy főzés közben adta meg magát a héj, és kifolyt a fehérje.
Szuper konyhai trükkök rovatunkban ma egy valóban, de igazán hasznos megoldást mutatunk nektek. Ezúttal nem viccelünk, tényleg. Repedt tojást főztünk, és mégsem folyt ki a fehérje, mert ismerjük a trükköt.
És akkor mi van, ha kifolyik, kérdezhetnéd, de ha kóstoltál már tojáshéjon kívül főtt tojást, akkor tudod, hogy sajnos az már nem olyan finom, hanem inkább vízízű, és nem is túl gusztusos. Ennek a problémának a megoldását mutatjuk meg, ami pofonegyszerű, nem is áruljuk el, nézzétek meg a videónkat, ha már leforgattuk!