
Zacskó hegesztés a legegyszerűbben: kipróbáltuk, működik!
Kipróbáltuk, hogy lehet-e forró késsel zacskót hegeszteni, videó
Cikkek


Eredeti répatorta recept: a legjobb dolog, ami történhet veled és a répával

Hagyományos kaszinótojás: vajtól és majonéztől krémes a töltelék
Ropogós

8 kedvenc receptünk air fryerben készítve: a húsoktól a desszertig

Ínycsiklandó fehérbabkrémes szendvics: tápláló, isteni fehérjeforrás

Citromos-mákos kuglóf: mutatós kevert süti kevés munkával

20 perces paradicsomos-gombás farfalle: tejszíntől krémes a szósz

Krémes, majonézes coleslaw saláta: a káposzta darabolását is mutatjuk
Ugye veled is előfordult már, hogy miközben egy zacskó lezárásával bajlódtál, boldogtalanul felsóhajtottál, "Ó, bárcsak lenne egy fóliahegesztő itthon!". Nos, a nejlonzacskó hegesztése házilag, minden különösebb eszköz nélkül már nem elérhetetlen, mert megtaláltuk a szuper trükköt, ami működik. Csoda történt.
Szokásunkhoz hűen ismét kipróbáltunk egy neten terjedő trükköt, vagyis azt, hogy lehet-e egy felforrósított kés segítségével nejlonzacskót hegeszteni. Először én próbálkoztam, de csúfosan elbuktam, a nejlonzakcsó meg sem mozdult. Ekkor jött Andi, aki kivette a kezemből a kést és az öngyújtót, és megmentette az életem pár laza mozdulattal simán lehegesztette a zacskó száját.

Az történt ugyanis, hogy én az egész késpengét próbáltam felforrósítani, ami bájos, de reménytelen próbálkozás volt. Mire a penge egyik vége meleg lett, a másik kihűlt. Ezzel szemben Andi csak a kés hegyét forrósította fel, de alaposan, és így, ezzel a módszerrel valóban működött a trükk.
Ezt csak azért mondjuk el nektek, hogy megóvjunk attól, hogy ugyanebbe a hibába ess. De a módszer működik, ne add fel, csak gyakorolni kell. Meg a jó módszer is kell, ugyebár, figyeljétek Andit!