Pontyételek, bográcsozás és élményhorgászat - Hangulatos hétvégi programok várnak

febrprog
Legolvasottabb
Cikkek
Friss és
Ropogós

A valentin-napi hétvégén hatalmas fesztiválok és rendezvények várják az érdeklődőket, korlátlan sörkóstolás, romantikus borvacsora, rengeteg halétel és különleges csokoládék közül lehet válogatni.

Ezen a hétvégén rengeteg nagyszabású fesztivál lesz, bármelyik mellett is döntünk, nem lőhetünk vele mellé, de ha időnk engedi, érdemes többfélére is ellátogatni, mert tényleg széleskörű a programkínálat. 

Indoor Sörfesztivál

Danubius Hotel Gellért - február 14-16.

Korlátlan sörkóstolással várja az érdeklődőket az ötödik alkalommal megrendezett Indoor Sörfesztivál. Itt nem kommersz italok közül lehet majd válogatni, lesz APA, IPA, STOUT, de kézműves sörkülönlegességekből sem lesz hiány, mint a magyar, cseh, német, angol és belga nedűk. A finom italok mellé különleges ételek dukálnak, a sörgasztronómia rejtelmeibe láthatnak bele a vendégek, pontosan megtudhatják, mi mihez illik a legjobban. A jegyárakról az esemény Facebook-oldalán találtok információkat, a belépő korlátlan kóstolásra jogosít fel.

Szeged Csokifesztivál

ÁRKÁD Szeged - február 14-16.

Ezen a hétvégén Szeged lesz a csokoládé fővárosa, csokimanufaktúrák és elképesztő csokicsodák várják az érdeklődőket. A színpadon olyan fellépők lesznek, mint Wossala Rozina vagy M. Tóth Zsolt világbajnok jégszobrász, előbbi interaktív csokoládémanufaktúrát tart majd, utóbbi a csokiszobor-készítés rejtelmeibe vezet be, de lesz csokikvíz és még sok más izgalmas program kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Csokirajongóknak nem érdemes kihagyniuk ezt a programot. További részleteket az esemény Facebook-oldalán találtok. 

Magyar Borok Bálja

Corinthia Budapest - február 15.

15. alkalommal rendezik meg a hazai borélet legexkluzívabb eseményét, a Magyar Borok Bálját, ahol prémium magyar borokat lehet megkóstolni, méghozzá gyönyörű környezetben, a Corinthia Budapestben. A finom nedűk mellé ínycsiklandó fogások járnak, az ötfogásos vacsorát három elitétterem séfje állította össze. Körülbelül 100-féle bor, rengeteg gasztronómiai különlegesség és neves fellépők, illetve tánc színesíti az estet. További részleteket, a jegyárakat és a borsort az esemény honlapján találjátok. 

Borjour Magnum

Millenáris - február 15.

Szombaton lesz az év egyik legnagyobb borkóstolója, 220 borászat több mint 1000 bora lesz kóstolható. A Borjour Magnumot a Millenáris 3 épületében rendezik meg, a különtermekben mesterkurzusok várják az érdeklődőket magyar és külföldi előadókkal. Az esemény kiemelt témája a Cabernet Franc, de a Top Borbárban rengeteg presztízsbort is meg lehet kóstolni. A részletes programról és a jegyárakról az esemény honlapján találtok információkat. 

Budapesti Halfesztivál

ELTE Lágymányosi Campus - február 15-16.

Idén a Budapesti Halfesztivál a Duna-part mellé költözött, az ELTE Lágymányosi Campus több ezer négyzetméteres parkolójába. A fesztiválon a teljes hazai és a legfontosabb nemzetközi halgasztronómiai irányzatok is képviseltetik magukat. Idén a rendezvény kiemelt hala a ponty, ennek számos változatát kóstolhatják meg a látogatók, egyik különlegesebb, mint a másik, de ezen kívül is több száz halétel közül lehet válogatni, illetve bográcsozás és élményhorgászat is színesíti a programot. További információk az esemény Facebook-oldalán

Falánk Fánkfalók Találkozója

Monor - február 16.

Ha farsang, akkor fánk, Monoron pedig minden évben megszervezik a jótékonysági fánksütést a KultPincében. A belépés díjtalan, csak a fogyasztásért kell fizetni, a fánk mellett finom házi borok, forralt borok is lesznek. A Monor Hegyessy Lions Club a rendezvény teljes bevételét jószolgálati célra fordítja. Az eseményt a Szárazhegy Szőlőbirtok és a Monori közösségi bor előállítói támogatják. A finomságok mellett különböző kézműves termékek is megvásárolhatóak. További részletek az esemény Facebook-oldalán

Fotók: Getty Images

Ezt is szeretjük
Kövess minket az Instagramon