Felismered, hogy melyik növény ehető? Teszteld magad!
Legolvasottabb
Cikkek
Cikkek
Habkönnyű túrógombóc, ahogy a nagyi készítette: így nem fog szétesni főzés közben
Ropogós bőrű sült libacomb Márton-napra: így készítve lesz tökéletes
Gyere Te is
Friss és
Ropogós
Ropogós
Laktató, serpenyős melegszendvics: sonka és sajt kerül a rétegek közé
Tartalmas lencseleves sok zöldséggel: pikáns és laktató
Így készül az ikonikus baszk sajttorta: szuper remegős és krémes
Kiadós, szaftos krumplipörkölt: ropogós kenyérrel és savanyúsággal kínáld
Ezért fontos a D-vitamin: hiánya fáradtságot és hangulatingadozást is okozhat
A világ tele van gusztusos, jó illatú, és szép növényekkel és állatokkal, de hát rég tudjuk, hogy ez nem jelent semmit. Gyerekkorunkban is belenyaltunk a citrom illatú szappanba, és nem jött be, azóta tudjuk, hogy attól, hogy valami jól néz ki és jó az illata, még nem biztos, hogy jó ötlet megenni.
Kifundáltunk egy csomó elmés és becsapós kérdést. Te vajon tudod, hogy ehető-e a kövérporcsin, vagy a fenyőrügy? És hogy állsz a sertés petevezetékkel? Teszteld magad, jó szórakozást!