Nagyon cuki apró séf a konyhában: még csak 1 éves, de már most imád sütni, főzni

ksfiúcov
Legolvasottabb
Cikkek
Friss és
Ropogós

Azt szokták mondani, a konyha nem gyereknek való. Bizony jó néhány sütni és főzni szerető anyuka érzi akadálynak, ha imádott csemetéje a lába alatt sürög-forog ételkészítés közben.

Szerencsére nem mindenki ilyen szigorú, bőven akadnak olyanok is, akik beengedik a gyereküket a konyhába, és szigorú szülői felügyelet mellett megengedik neki, hogy betöltse a kukta szerepét.

Az internet legújabb kedvence egy kis kukta, egy tüneményes pici fiú, Kobe, aki a legnagyobb örömmel segít főzni szüleinek. Jobban mondva igazi kis séfként tevékenykedik - turmixot készít, palacsintát süt, pizzatésztát gyúr, steak húst készít, jó kedéllyel, a legnagyobb szenvedéllyel ügyeskedik a konyhában. A mosolygós kisfiú szereti a hasát, nehezen bírja megállni, hogy ne kóstoljon bele az ételekbe, elvégre tudnia kell, finom-e, ami az asztalra kerül.

Az biztos, Kobe imád főzni, a netezők pedig őt, már több mint 1 millió követővel büszkélkedhet, a számok folyamatosan emelkednek, amin nem is lehet csodálkozni. Nézzünk is bele a legaranyosabb videóiba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tonight i made us spaghetti! I also gave a tomato review And ate a piece of butter #KOBEEATS

KOBE EATS (@kobe_yn) által megosztott bejegyzés,

Cover: Getty Images

Ezt is szeretjük
Kövess minket az Instagramon