
Így éleszd fel az összeesett salátádat
Meglepő siker!
Legolvasottabb
Cikkek
Cikkek


Habkönnyű túrógombóc, ahogy a nagyi készítette: így nem fog szétesni főzés közben

Pirított tészta fél órán belül: aromás szósz adja meg az ízét
Gyere Te is
Friss és
Ropogós
Ropogós

Puha almás-mazsolás muffin: kevert süti pillanatok alatt

Így készül a cigány húzott tészta: szaftosabb ételek mellé tökéletes

Zöldfűszeres burgonyagratin tejmentesen: rakott krumpli francia módra

Tartalmas, tejszínes karfiolleves: sok zöldség gazdagítja

A 6 legédesebb áfonyás receptet mutatjuk: mutatósak és finomak
Időnként azt az extrém sportot űzzük Andival, hogy egészen reménytelen helyzetekből próbálunk győztesen kikerülni. Ez történt most is: megpróbáltuk a fekete öves food stylistok módszerével, jeges vízben feléleszteni a fonnyadt-fáradt salátákat. Nézzétek, hogy sikerült!
Az interneten található módszer egyszerű, ha elfonnyadt a salátád, tedd jeges vízbe, és feléled. Ropogósabb lesz, mint egy zacskó friss popcorn, vagy egy szelet frissen sült szalonna.

Meggumisodott állagú brokkolit, fejes salátát, és pár rukkola levelet próbáltunk helyre rántani jeges vízben. Hogy milyen eredménnyel, az kiderül a videóból, amiben már nem is tudom, hogy a saláta volt-e fáradtabb, vagy mi (reménytelenebbek).
A vége azért tartogat egy extra meglepetést, sőt, azt is elmondom, hogy hogyan lehet megelőzni a fonnyadást, és frissen tartani a salátaleveleket. Jelszó: a prevenció.