Online borkóstoló, tapasok hétvégéje, alkotói piknik - Szuper gasztroprogramok közül válogathatunk

progiajánlójúli3
Legolvasottabb cikkek
Friss és ropogós

Ebben a szuper időben nem érdemes otthon ücsörögni, számtalan esemény közül válogathatunk, de aki esetleg még nem szeretne közösségbe menni, az online programokon is részt vehet.

Dűlőtúra, online grillparty vagy isteni tapasok - ismét változatos programok közül válogathatunk, szabadtéri, zárt, de online események is lesznek a héten. 

Online borkóstoló

Reál Alfa Facebook-oldal - július 1.,8.,15.,22.,29.

Igaz, fokozatosan enyhül a helyzet, sokan még nem mernek közösségi eseményekre járni - nekik (is) szól ez az online borkóstoló, amin otthon, a kanapén ülve is részt vehetünk. Az élő kóstolót egész júliusban, minden szerdán a Reál Alfa Facebook-oldalán közvetítik, a bemutatott termékeket akciósan lehet megvásárolni ebben a hónapban. A borok listáját itt találjátok.

Terasznyitó kóstolás dűlőtúrával

Dominium Pincészet - július 3.

A Dominium Pincészet szuper kikapcsolódást nyújt, a helyszínt kisvasúttal is meg lehet közelíteni, ahol a borászat remekeit lehet megkóstolni dűlőtúrával egybekötve. A pincesor a Mátrai hegyvidék lábánál terül el, csodálatos panoráma várja az idelátogatókat. A kóstoló 7 tételből áll, amelyek mellé hidegtál is dukál, ezen környékbeli termelőktől beszerzett sonkák, sajtok, kolbászok találhatók.

Online Grillparty

Tesco üzletsor Instagram - július 3.

A Tesco üzletsor Instagram-oldalán Dobó Ági és Kucsera Gábor élő adásban fog sütögetni, pontosabban grillezni - hamburger, csirkenyárs és egy isteni mártás készül. Aki szeretne, otthonról is csatlakozhat a sütéshez, a hozzávalók listáját itt éritek el, ezeket érdemes előre beszerezni. Az élő adáshoz egy nyereményjáték is kapcsolódik, ahol grillt sorsolnak majd ki.

Gasztrohegy - Tapasok hétvégéje

Badacsonytomaj - július 3-5.

Ez a nyári hétvége a borok és a tapasok jegyében fog telni, a gyönyörű időben ki lehet ülni a teraszra, csodálni a tájat, közben pedig különféle finomságokat kóstolni. Az eseményen olyan éttermek vesznek részt, mint a Hableány, Pláne Badacsony borterasz, Kisfaludy-ház Étterem, de a teljes listát megtaláljátok az esemény Facebook-oldalán. A hétvégére biciklit is lehet bérelni, hogy teljes legyen az élmény. 

Törley Limóza bemutató

Törley Pezsgőmanufaktúra - július 4.

Az eseményen bemutatkozik a Törley Limóza, ami nem más, mint egy pezsgőlimonádé, de a belépőjegyet megvásárlók megtekinthetik a Törley Múzeumot, megismerkedhetnek a pezsgőkészítési technológiákkal, illetve kulturális programokon is részt vehetnek, a Törley színpadán a Canarro duó zenél majd. A belépőjegy áráról és további részletekről itt találtok információkat. 

Szeglet Alkotói Piknik

Szeglet, Közösségi Tér és Kávézó - július 5.

A Szeglet egy szuper kerti partira invitál minket, ahol számtalan izgalmas program, kiállító, finom italok és egészséges ételek várják az érdeklődőket. Igazi családi program, a kicsik például kreatív kézműves foglalkozáson vehetnek részt, amely az újrahasznosítás jegyében telik, de lesz sok érdekes előadás is. További részleteket az esemény Facebook-oldalán találtok. 

Fotók: Getty Images

Ezt is szeretjük