Online bevásárlás a NetPincéren - Alapvető élelmiszereket és háztartási cikkeket is házhozszállítanak

étel házhozszállítás cover
Legolvasottabb
Cikkek
Friss és
Ropogós

Az eddig csak éttermek kínálatát házhozszállító NetPincér csütörtöktől alapvető élelmiszereket és háztartási cikkeket is kiszállít, ígéretük szerint ráadásul 30 percen belül.

A NetPincér market nevű szolgáltatás első körben 10 budapesti kerületben indul el, de már folyamatban van a kiszállítási kör bővítése más fővárosi kerületekre és vidékre is. A minimum rendelési érték mindössze 1000 forint, nincs szükség előzetes időpontsáv-foglalásra sem. A rendeléseket azonnal, illetve akár 30 percen belül kiszállítják, a vásárló pedig látja az applikáción keresztül a térképen, hogy éppen merre jár a futár.

Termékek közvetlenül a beszállítóktól

A cég az árut közvetlenül a beszállítóktól vásárolja meg, maga raktározza és a saját üzleteiből kézbesíti a megrendelőknek. Az üzletek csak kiszállítással foglalkoznak, nincsenek betérő vásárlók, csak a saját munkatársaik. Így tudják garantálni a termékek biztonságos tárolását és szállítását, minimalizálva a felesleges emberi kontaktusokat, ami a mostani időszakban különösen fontos szempont.

netpincér futrinkák belső

Alapvető élelmiszerekkel indul

A NetPincér market első körben egy alap árukészlettel indult el, azonban a vásárlói visszajelzéseket is figyelembe véve folyamatosan bővülni fog a termékpaletta. Az olyan alapvető élelmiszerek, mint a  fagyasztott termékek, tejtermékek, tojás, húsból készült termékek, pékáru, a snackek, üdítők és konzervek már most is rendelhetők. Az ételérzékenyekre és egyedi igényekre is figyelnek, hiszen mentes és bio termékeket is lehet vásárolni a NetPincér marketről. Az élelmiszereken kívül kaphatók tisztítószerek, test-, haj-, és szájápolási termékek, valamint vitaminok is, a terv pedig az, hogy minden elérhető legyen, amire a mindennapokban szükség lehet. A cég a környezettudatosságra is ügyel, a zöldséget-gyümölcsöt újrahasznosítható zsákokban szállítja. 

netpincér market belső.png

A kezdeti időszakban ingyenes a kiszállítás

A kiszállítást a már megszokott netpincéres díjakon biztosítják, az első időszakban ráadásul ingyenes kézbesítéssel próbálhatják ki a felhasználók a szolgáltatást. Reggel 8 és este 11 között egész nap elérhető ez a lehetőség, így a délelőtti és este 7 után máshol korlátozott idősávban is szabadon lehet rendelni anélkül, hogy ki kellene mozdulni. A minimális rendelési érték pedig mindössze 1000 Ft. A magyarok egyébként is szeretnek házhoz rendelni, egy idén ősszel végzett kutatásból kiderült, hogy átlagban napi 4 rendelést is leadtak a tavaszi kijárási korlátozások idején.

 Fotó: cover: Getty Images, belső: NetPincér

Ezt is szeretjük
Kövess minket az Instagramon