Tényleg nem sírunk a hagymától, ha víz van a szánkban? Vagy csak a barátaink akarnak röhögni?
Kontaktlencsések előnyben!

Legolvasottabb cikkek
Friss és ropogós

Ezennel útjára indítjuk SóBors videósorozatunkat, amelynek egyik fő témája az lesz, hogy valamelyikünk bohócot csinál magából, hogy utánajárunk, van-e bármiféle értelme a videókon, facebookon terjedő rengeteg konyhai tippnek, trükknek, okosságnak.

Elsőre a hagymapucolást néztük meg, még közelebbről azt, hogy tényleg segít-e, ha vizet tartasz a szádban, vagy csak azért terjeszti ezt mindenki, hogy aztán röhöghessen a barátain, ahogy vízzel a szájban, hörcsögmódra (és zokogva) szabdalják a vöröshagymát. Olga volt az alany.

 

Ez egy vicces munkahely

Van egy biztos módszer, csak senki nem fogja ezt választani

Nekem kontaktlencsém van, ezért én most felmentést kaptam - abban ugyanis egyik hagyma sem csíp. Bár gondolom, senki nem fog ezért kontaktlencsét csináltatni, ha amúgy nincs rá szüksége, de ez tényleg egy tuti biztos módszer, annyira, hogy ha néha, nagy ritkán szemüvegben állok neki főzni, nagyon meg szoktam lepődni, amikor taknyom-nyálam összefolyik a harmadik fej hagyma fölött.

De mivel Olgát nagyon szeretem, ezért a kísérlet előtt megéleztem a késeimet, mert annál jobban semmitől nem lehet sírni, mint a tompa késsel trancsírozott hagymától.

A könnyekhez passzoló tangózene sem volt elég ahhoz, hogy elbánjon Olgával, és tulajdonképpen azt mondhatjuk: a végére mind a ketten meglepődtünk. 

Neked van valami trükköd? Vagy esetleg kontaktlencséd? Éles késed? 

Ezt is szeretjük