
Tényleg nem sírunk a hagymától, ha víz van a szánkban? Vagy csak a barátaink akarnak röhögni?
Kontaktlencsések előnyben!
Cikkek


Habkönnyű túrógombóc, ahogy a nagyi készítette: így nem fog szétesni főzés közben

Pár perces, krémes tiramisugolyó: 4 hozzávalóból készül
Ropogós

Kurkumás édesburgonya-krémleves: tápláló fogás tele antioxidánsokkal

Egyszerű, álompuha amerikai palacsinta: alig kell hozzá valami

Mennyei rizibizi olasz köntösben: köretnek és egytálételnek is tökéletes

Filléres, csípős paprikás krumpli: jó sűrű a szaftja

7 mennyei fogás avokádóval: összegyűjtöttük a legjobb recepteket
Ezennel útjára indítjuk SóBors videósorozatunkat, amelynek egyik fő témája az lesz, hogy valamelyikünk bohócot csinál magából, hogy utánajárunk, van-e bármiféle értelme a videókon, facebookon terjedő rengeteg konyhai tippnek, trükknek, okosságnak.
Elsőre a hagymapucolást néztük meg, még közelebbről azt, hogy tényleg segít-e, ha vizet tartasz a szádban, vagy csak azért terjeszti ezt mindenki, hogy aztán röhöghessen a barátain, ahogy vízzel a szájban, hörcsögmódra (és zokogva) szabdalják a vöröshagymát. Olga volt az alany.
Ez egy vicces munkahely
Van egy biztos módszer, csak senki nem fogja ezt választani
Nekem kontaktlencsém van, ezért én most felmentést kaptam - abban ugyanis egyik hagyma sem csíp. Bár gondolom, senki nem fog ezért kontaktlencsét csináltatni, ha amúgy nincs rá szüksége, de ez tényleg egy tuti biztos módszer, annyira, hogy ha néha, nagy ritkán szemüvegben állok neki főzni, nagyon meg szoktam lepődni, amikor taknyom-nyálam összefolyik a harmadik fej hagyma fölött.
De mivel Olgát nagyon szeretem, ezért a kísérlet előtt megéleztem a késeimet, mert annál jobban semmitől nem lehet sírni, mint a tompa késsel trancsírozott hagymától.
A könnyekhez passzoló tangózene sem volt elég ahhoz, hogy elbánjon Olgával, és tulajdonképpen azt mondhatjuk: a végére mind a ketten meglepődtünk.
Neked van valami trükköd? Vagy esetleg kontaktlencséd? Éles késed?