Elször készítsük el a szemgolyókat. Ehhez az olajbogyókon lévő lukkal kompatibilis méretűre vágjuk fel a paprikát. Ez azért fontos, mert a paprika lesz majd a szembogár, így bele kell majd szuszakolnunk abba a parányi lukba a bogyón. Egy szempárhoz 2 olajbogyóra és 1 kisebb darab paprikára lesz szükségünk.
A paprikás olajbogyókat, szám szerint kettőt, óvatosan tűzzük fel egy nyársra, szorosan egymás mellé, majd mindkét végére tűzzünk egy-egy kisebb chilipaprikát, ami ördögi beütést ad majd a szemeknek.
Ha kész a díszítés, jöhet a koktél. Először is tegyük a vodkát, a paradicsomlevet, a zellerport, a sót, a fekete borsot, a paprikát, az apróra vágott jalapeñót, a Cayenne-borsot, a tormát, a citromlevet és a Worchestersire-szószt egy koktélshakerbe.
A shakerbe ízlés szerint tehetünk pár jégkockát, majd mehet rá a teteje, és jól rázzuk össze. Ha kész van, tegyük félre a koktélt, amíg elkészítjük hozzá a pohárdekorációt.
A citromkarikát vágjuk félbe, ejtsünk rajta bemetszést, majd dörzsöljük át vele a pohár száját.
Utána keverjük össze a sót és a Cayenne-borsot, majd a keverékben forgassuk meg a citromleves pohár száját.
Amint ezzel is elkészültünk, nincs más hátra, mint a shakerből a pohárba tölteni a koktélt, beledobni egy szál zellert, illetve a pohár szájára tenni az olajbogyós szemeket és kezdődhet is a buli!