
Sajttal, fűszeres vajjal töltött kenyér: meleg vacsora 10 perc alatt, és annyira finom, hogy elájultunk
Cikkek


Eredeti répatorta recept: a legjobb dolog, ami történhet veled és a répával

Hagyományos kaszinótojás: vajtól és majonéztől krémes a töltelék
Ropogós

Epres túrókrémmel készült piskótatekercs: mutatós és finom

Mennyei shakshuka: fűszeres paradicsomos ragu lágytojással

Sütőben sült, gombás csirkefasírt: nem lesz olajszag a konyhában

Így készül az indiai zöldségfasírt: cukkinis változatot mutatunk

A tavasz 6 legfinomabb spárgás receptje: a reggelin át a könnyű vacsoráig
A sünicipó egy hatalmas találmány. Jól is néz ki, elképesztően kívánatos az illata, ropog, hogy nem lehet neki ellenállni, de tényleg. Elkészült, nekiestünk, és nem bírtuk abbahagyni a falatozást. Süssetek ti is sünicipót öt perc munkával!
Az úgy volt, hogy Andi ilyen kenyeres projekteket talált ki sorban, én pedig ennek örömére pékasszonynak öltöztem, hogy kifejezzem a téma iránti lelkesedésemet. Az egyik ilyen találmánya a videókon állati jól mutató töltött kenyér volt, és, ahogy látszik is, már eleve borzasztó kíváncsian fogunk hozzá az elkészítéséhez.

Először négyzetrácsosan bevagdostunk egy gusztusos cipót, úgy, hogy az alja egyben maradjon, és az így keletkezett árkokat megtöltöttük cheddar sajttal, és snidlinges vajjal. Ennyi volt vele a munka, majd az egészet beküldtük a sütőbe, és tíz perc múlva ott illatozott előttünk az isteni finom töltött kenyér. Vagy sünicipó, ha gyerekeket akarunk vele megetetni.
Nem tudom, mennyire jön át a videóból a lelkesedésünk, szerintem eléggé. Tényleg elképesztően finom lett, csak ettük és ettük, alig bírtuk abbahagyni. És most megyek, és csinálok újra egy ilyet, ti pedig nézzétek meg a videót, és szintén süssetek egy töltött kenyeret. Meg holnap is, meg amikor csak akartok, mert egyszerű, menő és csodálatosan finom.