
10 házi készítésű finomság, ami jól viseli a csomagolást: iskolába vagy munkahelyre is viheted

Cikkek


30 perces, ropogósra sült cukkinipalacsinta: feta sajt is kerül bele

Habkönnyű túrógombóc, ahogy a nagyi készítette: így nem fog szétesni főzés közben
Ropogós

Epres gombóc krumplis tésztából: ezekkel az arányokkal jól sikerül

Aranybarnára sült csirkeburger: air fyerben készül a húspogácsa

Omlós, áfonyás morzsasüti: mennyei kevert tésztát mutatunk

Könnyed, cukkinis shakshuka: izraeli lecsó tavaszi változatban

10 izgalmas recept zöldbabból: tartalmas levest és rakottast is mutatunk
Becsengettek. A kicsik és nagyok újra az iskolapadba ültek okosodni, a felnőttek pedig munkába járnak. Ilyenkor az étkeztetés nehéz feladat.
Újra elkezdődött a rohanás, a szülőknek ilyenkor külön kihívás, hogy mindig legyen a gyerek táskájában valami finomság, hogyha megéhezik a szünetben, legyen mit bekapnia.
A meleg ebéd mellé jól jön az olyan tartalék, ami a csomagolás és a táskában töltött idő ellenére megőrzi kellemes állagát és ízét. A szendvicsek és péksütemények nagyon népszerűek, könnyen beszerezhetőek, a legjobb falatok azonban otthon készülnek.
Képes összeállításunkban összeszedtük azokat a recepteket, amiket érdemes elkészíteni, ha az embernek akad egy kis szabadideje. Megúszós és időigényesebb finomságok is vannak köztük, melyek jól bírják a csomagolást, a tésztájuk másnapra is puha marad.
Cover: Getty Images