Konyhatrükk, ami jé, tényleg működik, és ledobja a héját az avokádó
Így hámozz avokádót ügyesen, egy mozdulattal

Legolvasottabb cikkek
Friss és ropogós

Folytatjuk kisvideó sorozatunkat, melyben a világ nagy kérdéseire keressük a választ. Jelen esetben azt próbáltuk ki, hogy tényleg meg lehet-e hámozni az avokádót egy mozdulattal úgy, hogy egy pohár száján lehúzzuk a félbevágott gyümölcsöt, és tadam, már a kezünkben is van a pucér termés.

A válasz egyébként az, hogy igen. Mármint ha megfelelő pohár, és megfelelő avokádó áll rendelkezésünkre. A pohár kiválasztása egyszerűbb, a tökéletes avokádóé már nehezebb. Maradjunk abban, hogy azt az avokádót, amit szívesen megeszünk, mert már gusztusosan puha, de még egyáltalán nem szottyadt, azt meg lehet hámozni pohárral.

avokado hamozas

A keményet nyilvánvalóan nem, a szottyadtat meg minek, azt ki kell dobni sajnos. Nézzétek meg a videót, amiből a megfelelő mozdulatot is elleshetitek. Nekünk bejött, ajánljuk.

Szólj hozzá! ( komment)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőséghez. Részletek az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt is szeretjük