Konyhatrükk, ami jé, tényleg működik, és ledobja a héját az avokádó
Így hámozz avokádót ügyesen, egy mozdulattal
Legolvasottabb
Cikkek
Cikkek
Birsalmasajt, ahogy a nagyid is csinálta – Kezdőként se fogod elrontani
Krémes, fahéjas sütőtöklekvár: szinte semmi munkával készül
Gyere Te is
Friss és
Ropogós
Ropogós
5 perces mézes-mustáros öntet: salátákhoz tökéletes
Mézzel és fahéjjal sült birsalma: krémes lesz a sütőben
Készítsd el a britek híres Yorkshire pudingját: alig valamiből készül
Rumos-gesztenyés palacsinta: a selymes krém mindent visz
Héjában sült tepsis krumpli: sajt pirul a tetejére
Folytatjuk kisvideó sorozatunkat, melyben a világ nagy kérdéseire keressük a választ. Jelen esetben azt próbáltuk ki, hogy tényleg meg lehet-e hámozni az avokádót egy mozdulattal úgy, hogy egy pohár száján lehúzzuk a félbevágott gyümölcsöt, és tadam, már a kezünkben is van a pucér termés.
A válasz egyébként az, hogy igen. Mármint ha megfelelő pohár, és megfelelő avokádó áll rendelkezésünkre. A pohár kiválasztása egyszerűbb, a tökéletes avokádóé már nehezebb. Maradjunk abban, hogy azt az avokádót, amit szívesen megeszünk, mert már gusztusosan puha, de még egyáltalán nem szottyadt, azt meg lehet hámozni pohárral.
A keményet nyilvánvalóan nem, a szottyadtat meg minek, azt ki kell dobni sajnos. Nézzétek meg a videót, amiből a megfelelő mozdulatot is elleshetitek. Nekünk bejött, ajánljuk.