
Neked is kifolyik a repedt tojás főzés közben? Nekünk már nem
Tojásmentő akció
Legolvasottabb
Cikkek
Cikkek


Habkönnyű túrógombóc, ahogy a nagyi készítette: így nem fog szétesni főzés közben

Pihe-puha citromos muffin: joghurttól lesz lágy a tésztája
Gyere Te is
Friss és
Ropogós
Ropogós

Babos pástétom olajbogyóval: tartalmas szendvicskrém zöldségekből

Tavaszi levesválogatás: mutatjuk az évszak 6 legfinomabb receptjét

Fűszeres, csicseriborsós raguval töltött édesburgonya: laktató, tápláló ebéd

Így lesz tökéletesen pergős a kuszkusz: bevált tippet mutatunk

Filmes ételek kvíze 2. rész: a Jóbarátokban milyen sütit ettek a földről?
Biztos veled is előfordult már, hogy tojást szerettél volna főzni, de ójaj, meg volt repedve, vagy főzés közben adta meg magát a héj, és kifolyt a fehérje.
Szuper konyhai trükkök rovatunkban ma egy valóban, de igazán hasznos megoldást mutatunk nektek. Ezúttal nem viccelünk, tényleg. Repedt tojást főztünk, és mégsem folyt ki a fehérje, mert ismerjük a trükköt.
És akkor mi van, ha kifolyik, kérdezhetnéd, de ha kóstoltál már tojáshéjon kívül főtt tojást, akkor tudod, hogy sajnos az már nem olyan finom, hanem inkább vízízű, és nem is túl gusztusos. Ennek a problémának a megoldását mutatjuk meg, ami pofonegyszerű, nem is áruljuk el, nézzétek meg a videónkat, ha már leforgattuk!