Paris Hilton a konyhában – A celebkirálynő újabban a főzésben leli örömét

pariscover
Legolvasottabb
Cikkek
Friss és
Ropogós

A szállodalánc örökösnője sok mindenben kipróbálta magát az elmúlt években, volt már botrányhősnő, zs-kategóriás filmekben csillogtatta meg nem létező színészi képességeit, a zeneiparba is be akart törni, most pedig a főzés lett az új hobbija.

Nem olyan régen arról folyt nálunk a baráti beszélgetés, hogy a mai világban milyen divatos dolog lett a főzés. Egyre többen ragadnak fakanalat, hogy próbára tegyék magukat. Az ismert emberek, színészek, énekesek, celebek köréből is egyre többen vágnak bele, népszerűsítik a főzést.

Ott van például a legendás rapper, Snoop Dogg, aki nem csak főzős műsorban vett részt, de szakácskönyvet is piacra dobott, amit imádtak a gasztro szerelmesei. A hírességek közül nagy népszerűségnek örvend még a Run-D.M.C. hiphop együttes alapítótagja, Joseph Simmons „Rev”, aki feleségével együtt főz, közös műsorukban ínycsiklandó ételeket készítenek, nagyszerű hétvégi családi ebédeket tálalnak.

A főzés nem mindenkinek áll jól

Az önjelölt séfek sztárcsapata folyamatosan bővül, újabban a botrányairól híres Paris Hilton állt be a konyhapult mögé - a szőkeség saját YouTube-csatornáján Cooking with Paris néven kezdett főzni. Az örökösnő első főzős videójában lasagne-t dobott össze: a videó 16 percnyi borzalom, szörnyülködés, tökéletes példa arra, hogyan ne viselkedjünk a konyhában.

parisct

Paris nem hazudtolta meg önmagát, nem szeretett volna slamposnak tűnni, ezért egy nagyon vagány motoros kesztyűben állt neki főzőcskézni, amely a főzés végéig a kezén maradt. A tágas, jól felszerelt helyiségben apró kis kutyusai szinte végig a lába alatt szaladgáltak, miközben a gazdi kissé nehezen fedezte fel a saját konyháját.

A pulton az élelmiszerek között arcpermet is megbújt, amit nem volt rest használni, hiszen a főzés kimerítő folyamat. A főzés menete akaratlanul is mosolyt csal az ember arcára, Paris sajátos elképzelései szerint főz, aztán elégedetten szemléli a végeredményt, a sajtos lasagne-t. A celeb a videó óta kapott hideget-meleget, mi pedig kíváncsian várjuk, lesz-e újabb főzős megmozdulása Paris Hiltonnak.

Fotó: Getty Images/NBC

Ezt is szeretjük
Kövess minket az Instagramon