A szósz hozzávalóit keverjük össze egy tálkában, majd fedjük le, és tegyük a hűtőbe tálalásig.
A darált húst fűszerezzük sóval és borssal, majd dolgozzuk egybe. Osszuk a húst 4 egyenlő részre.
Minden tortillalapon oszlassunk el egy adag darált húst úgy, hogy az egész felületét befedje, a szélekig kiérjen, mert még úgyis össze fog esni.
Forrósítsunk fel egy tapadásmentes serpenyőt. Tegyük bele az egyik tortillalapot a marhahúsos felével lefelé. Így süssük 1-2 percig, míg a hús barna színt kap. Mikor a hús már elkezd levet engedni, gyorsan fordítsuk meg a tortillalapot, különben eláztatja a tésztát, és túlsül a hús.
A megfordított, húsos tortillalapra tegyünk 1 szelet sajtot. Fedjük le a serpenyőt, és süssük még így 1 percig, míg a sajt megolvad, és a tortillalap alja megpirul.
A lapot óvatosan csúsztassuk ki a serpenyőből, majd formázzunk belőle egy tacót, vagyis U alakban hajtsuk meg. Valamivel támasszuk ki két oldalról, hogy megtartsa a formáját.
Járjunk el így a többi lappal is.
Szórjunk rájuk szeletekre vágott jégsalátát, karikákra vágott csemegeuborkát, és locsoljuk meg őket a szósszal. Rögtön kínáljuk.