Omlósra sült csirkecomb egyszerűen: kömény és füstölt paprika teszi izgalmassá
4
Nyomtatás
Legolvasottabb
Cikkek
Cikkek
Habkönnyű túrógombóc, ahogy a nagyi készítette: így nem fog szétesni főzés közben
Vajpuha csirkemell tejfölös szószban: szaftos és omlós lesz a hús
Gyere Te is
Friss és
Ropogós
Ropogós
Isteni, tartalmas túrós rakott tészta: sok sajt pirul a tetején
Fenséges kelt tésztás sütemények: ezekre megéri rászánni az időt
Őszi almáspite-smoothie: mesésen krémes és fűszeres
Mennyei kókuszkrém házilag: tejszínhab helyett is működik
Álompuha krumplinudli gombás szósszal: serpenyőben pirul aranybarnára
Egyszerűen készül a pirosra sütött csirkecomb, zamatában azonban különleges, bármilyen köret mellé tökéletes választás.
Sült csirkével sosem lehet mellényúlni, mindenki szereti, egyszerű, mégis ezerarcú sült, hisz rengetegféle variációban tudod elkészíteni.
A sült hús akkor igazán finom, ha időt adsz neki, fűszeres pácban pihenteted. Persze ha nem tervezel előre, gyorsan kell az asztalra tenni, az sem gond, akkor is készíthetsz ínycsiklandó sültet. Négy egyszerű fűszer kell csak hozzá, a köménytől és a füstölt paprikától lesz különleges, intenzív zamata a húsnak. Kínálj mellé friss salátát, köretet, de csak kenyérrel és savanyúval fogyasztva is mennyei.
Omlós, fűszeres sült csirkecomb
Hozzávalók 8 darabhoz
- 8 darab csirkecomb
- só és bors ízlés szerint
- 1 teáskanál őrölt kömény
- 1 teáskanál füstölt paprika
- kevés olaj
Elkészítés:
A csirkecombokat fűszerezzük sóval, borssal, köménnyel és füstölt paprikával, kevés olajjal is forgassuk egybe. 180 fokosra előmelegített sütőben 40-50 perc alatt süssük pirosra.
Fotó: Getty Images
Címkék: