Michelin-csillagos vacsora a Duna-parton – A SHO Beach különleges estével indítja a nyarat

SHO mák vacsi cover
Legolvasottabb cikkek
Friss és ropogós

Egészen különleges vízparti vacsorában lehet részük azoknak, akik június 6. és 9. között asztalhoz ülnek a SHO Beachen, a Beach Dining keretében egy egészen egyedi élményt kapnak.

A SHO Beach homokos partján június 6–9. között a két Michelin-csillagos Krésios étterem séfje, Giuseppe Iannotti és Mizsei János, a MÁK vezető séfje együtt főznek majd a vendégek szeme előtt, a vízparttal a háttérben. A két séf már főzött együtt, az idén tavasszal Budapesten zajló, Michelin Guide-gálán ismerkedtek meg és alkottak együtt először. 

Mindketten nagyon inspiratívnak mondják a találkozásukat. Ahogy mi is megírtuk, Mizsei János kapta az Audi-Dining Guide díjátadó keretében az Év Innovatív Konyhája elismerést, így egészen biztos, hogy elképesztő fogásokra számíthatnak azok, akik asztalt foglalnak a 4 este valamelyikén. A páros másik tagja, az olasz Iannotti alig 40 évesen már két Michelin-csillagot tudhat magáénak. A séf kitartó és makacs, sőt szenvedélyes és megszállott. Folyton kísérletezik, újabb és újabb fogásokat alkot. Határozott, céltudatos és nagyon tehetséges. Mesterien és ravaszul bánik az alapanyagokkal, igazi olasz, de közben mégis van nála is mindenben egy kis csavar.

MÁK vacsi belső

Mizsei János tehetségét külföldön is ismerik és elismerik, járt már a MÁK-ban Ryan Goslingtól Harrison Fordon, Eva Mendesen, Mel Gibsonon, Michael Madsenen át Scarlett Johanssonig számos világsztár. Mizsei János már igen fiatalon számos szakmai elismerésben részesült, és mindössze 22 éves volt, amikor a Dining Guide az „Év ifjú Séftehetségének” választotta. A legkiválóbb szezonális alapanyagok felhasználásával innovatív és kimagaslóan kreatív ételeket alkot.

A vacsoráról és a jegyvásárlásról bővebb információkat a rendezvény honlapján találsz. 

Fotó: Szász Eszter / Sóbors

Ezt is szeretjük