A legkrémesebb karácsonyi csokilikőr: fenséges ital az ünnepekre
Az igazán krémes és selymes krémlikőr kakaópor helyett étcsokival készül: annyira finom, hogy desszertnek is beillik!
Nincs is jobb nyári innivaló, mint egy jéghideg Aperol Spritz. Ha pedig az év végéhez közeledve már nagyon hiányolod kedvenc alkoholos italodat, akkor ne habozz, és készítsd el ünnepi változatban!
Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint vörösáfonya-levet adnod az aperolos-proseccós alaphoz, és máris kész a szilveszteri vendégváró. Ha pedig igazán meg akarod vele alapozni az ünnepi hangulatot, akkor díszítsd áfonyaszemekkel, narancskarikákkal és néhány szál friss rozmaringgal.
A jeget osszuk el egyenlő mennyiségben 4 borospohár között.
Az Aperolt, az áfonya- és narancslevet és a Proseccót keverjük össze egy kancsóban, majd öntsük a poharakba.
Tetszés szerint áfonyaszemekkel, narancsszeletekkel, rozmaringágakkal díszítsük.
Fotók: Getty Images
@sobors.hu