
Gombakrémes melegszendvics 15 perc alatt: gyors és laktató vacsora
Az isteni gombakrémet házilag is elkészítheted a melegszendvicshez.
Ha a tökéletes hétvégi reggelit keresed, akkor megtaláltad! Erre a töltött bagettre mindössze 5 percet kell rászánnod, hiszen csak az előkészítéssel lesz dolgod, a munka többi részét a sütő végzi.
Ez a recept újraalkotja a melegszendvics fogalmát, hiszen a kiegészítők nem a megszokott módon sülnek a bagettszeletek közé. A töltelék ugyanis egy gazdagon fűszerezett tojásos alapból áll, ebbe kerül a feldarabolt bacon és a reszelt sajt, és a bagett kikapart belsejében sül meg.
A bagettnek hosszában vágjuk le a tetejét, és egy keveset vágjunk ki a beléből.
Egy tálban keverjük össze a tojásokat az aprított vöröshagymával és a baconnel, sózzuk, borsozzuk, és keverjük egyneműre.
Öntsük a tojásos keveréket a bagett belsejébe, szórjuk meg a reszelt sajttal, majd helyezzük sütőpapírral bélelt tepsire.
Tegyük 180 fokra előmelegített sütőbe, és 20 perc alatt süssük aranybarnára.
Fotók és videó: Borsos Dalma / Sóbors
@sobors.hu