A csirkemájat öblítsük át és vágjuk félbe. A hagymát tisztítsuk meg, majd vágjuk apró kockákra.
A gombát szintén tisztítsuk meg, majd szeleteljük fel vékonyra. A petrezselymet öblítsük le, majd csepegtessük le és aprítsuk fel.
A májat tegyük egy tálba, majd hintsük meg egy evőkanál liszttel és keverjük össze.
A vajat egy nagy méretű serpenyőben olvasszuk fel, majd adjuk hozzá a hagymát, és 3-5 percig pirítsuk. Adjuk hozzá a májat, majd kb. 3 percig süssük, míg barna színt kap.
Ezután adjuk hozzá a gombát, a szószt, a chilit, a kakukkfüvet és a borsot. Keverjük össze és pirítsuk 5 percig.
A tejfölt tegyük egy kisebb tálkába, majd adjuk hozzá a maradék lisztet, és alaposan keverjük össze, csomómentesre.
Adjuk hozzá a májhoz, és keverjük el benne, majd forraljuk fel. Sózzuk ízlés szerint.
Vegyük le a tűzről, szórjuk meg a felaprított petrezselyemmel, és már tálalhatjuk is.