A legjobb tormakrém húsvétra: selymes, és percek alatt kész

10
Nyomtatás
Tormakrem-uj-c
Legolvasottabb
Cikkek
Friss és
Ropogós

Ez a tormakrém egészen selymes, üde és tele van ízekkel, és érdemes elmenteni a receptjét, mert húsvét után a grillszezonban is hasznát veszed majd!

A torma valamilyen formában kötelező része a húsvéti menünek, legtöbbször krémként kerül az asztalra. Ebből többfélét beszerezhetsz a boltból is, a házit azonban semmi sem múlja felül. 

Most egy nagyon krémes változatot mutatunk, amelynek selymes joghurt az alapja, ezt egészíti ki egy kevés majonéz, a torma mellé pedig olyan ízesítők is kerülnek, mint az almaecet és a metélőhagyma. A krémbe minden hozzávalóból vegán változat megy, így növényi étrendbe is beillesztheted.

Selymes tormakrém

Tormakrem-uj

Hozzávalók 10 személyre

  • 7 cm friss torma
  • 120 g kókuszjoghurt
  • 2 ek. vegán majonéz
  • 1 tk. almaecet
  • 0.25 tk.
  • 0.25 tk. bors
  • 1 ek. apróra vágott metélőhagyma
Recept idők

Elkészítés:

A tormát tisztítsuk meg, majd reszeljük le.

Tegyük kis tálkába, adjunk hozzá minden más hozzávalót, és keverjük össze.

Elfogyasztásig hűtőben tároljuk. Hidegben 10 napig is eláll.

Fotók: Getty Images

Ezt is szeretjük
Kövess minket Tiktokon is!
@sobors.hu
Kövess minket az Instagramon