Intézd a piaci bevásárlást otthonról - Friss és zamatos zöldség, gyümölcs rendelése

phc
Legolvasottabb
Cikkek
Friss és
Ropogós

Szép lassan, a nyár fuvallatának érkeztével, megérkeznek a csodálatos gyümölcsök és zöldségek, amikből, ha lehetőségünk engedi, mindig érdemes befőzni, illetve sütni, főzni.

Nagyanyáinktól megtanultuk, hogy az igazán kiváló zöldségeket és gyümölcsöket a piacon találjuk, érdemes korán kelni és bebarangolni a nyáron különleges szépségben ragyogó vásárt, hagyni, hogy a szemünket elkápráztassa, az orrunk pedig élvezze a friss gyümölcsök kellemes illatát, amihez semmi sem fogható. 

Lehetőleg keressük a termelők által kínált minőségi árut. A piacozás azonban sokak számára egyéb okok miatt nem kivitelezhető: valakinek épp sok a munkája, míg más a kiérdemelt szabadidejében inkább pihen egy nagyot, és vannak olyanok is, akik betegség, akár allergia miatt nem szívesen néznek ki a piacra, pedig nagyon szeretnének termelőtől beszerzett friss gyümölcsökből csemegézni, befőzni. 

Szomorkodásra semmi ok, ma már mindenre létezik megoldás, rendeljünk termelőktől, a piaci vásárlást intézzük az interneten. Alább a legkedveltebb, kiváló szolgáltatást nyújtó lehetőségeket szedtük egy csokorba - hogy idén is készüljön lekvár, ne legyen üres a kamra polca, vásárolj hazai termelőktől!

Itt a szezon

A nyár legjobb ízeivel, folyamatosan bővülő választékával várja vásárlóit az Itt a szezon, akár a kanapén ülve is össze lehet állítani a kosár tartalmát csupa illatos, színes gyümölcsökkel, amikből indulhat majd a befőzés.

hmpct

Az Itt a szezon oldalán termelőktől lehet beszerezni az árut, de nem csak zöldséget vagy gyümölcsöt - friss kenyeret, különleges teákat és egyéb finomságokat lehet találni a honlapon.

Falu food

Az oldalon szépen sorakoznak a termelők portékái - húst, tojást, zöldséget vagy gyümölcsöt lehet rendelni. Jó minőségű, tápanyagban gazdag, friss ételeket biztosíthatunk családunk számára, nem kell tovább aggódni, pontosan tudni fogod, honnan származik, amit megeszel, ki termeli és hogyan. Itt nincs génmódosított élelmiszer, minden helyi, háztáji, szabadföldi.

Neked terem

A igényes gazdák, termelők kínálják minőségi portékáikat a lehető legjobb áron. Az oldalon nem csak vásárolni lehet - recepteket, ötleteket is lehet találni, mi készüljön a zamatos, friss áruból.

Szorgos gazda

A Szorgos gazda igazi családi vállalkozás, a vegyszermentes friss zöldségek mellett feldolgozott termékeket is kínálnak.

tpct

Ne pazarolj!

Budapest egyik csomagolásmentes boltja, a Ne pazarolj! minőségi, ellenőrzött, szezonális árukat kínál termelőktől. Budapest területén házhozszállítást is kérhetsz, további informciókat a weboldalon lehet találni.

Pancs Gasztroplacc: online piac

A kiváló minőségű biozöldségek mellett szezonális ajánlatok közül válogathatunk, borokat, kávékat, teákat, sajtos pékárukat és süteményeket is házhoz rendelhetünk. További információ az oldalon.

Fotók: Getty Images

Ezt is szeretjük
Kövess minket az Instagramon