Zöldborsógazpacho percek alatt: nem igényel főzést a vitamindús leves
Ha friss lendületre vágysz, akkor ez a leves biztosan támogatni fog az elérésében: vitamindús, egészséges összetevőket tartalmaz, és még főzést sem igényel.
Ez az almából és uborkából készülő üde leves igazi nyári fogás, hiszen remekül hidratál, frissít, és még a tűzhelyet sem kell miatta bekapcsolni. A klasszikus paradicsomos gazpachóhoz hasonlóan csupa friss alapanyag alkotja, amelyek turmixolás után állnak össze levessé.
Az eredeti recepttől eltérően ebbe a változatba nem kerül kenyér, így sokkal könnyedebb, és gluténérzékenyként is bátran megeheted. Mivel jól bírja a hűtést – sőt, jól behűtve az igazi! –, ezért akár nagyobb adagban is elkészítheted, így több napra elegendő finomság lesz a hűtődben.
Tegyünk minden hozzávalót turmixgépbe, és dolgozzuk krémesre. Jól behűtve fogyasszuk.
Fotók: Getty Images
@sobors.hu