A hagymákat pucoljuk meg, a vöröset vágjuk félbe, majd szeletekre. A fokhagymát aprítsuk össze. A paprikát mossuk meg, vágjuk csíkokra.
A csirkemájat tisztítsuk meg, ha szükséges, majd felezzük el.
Egy nagyobb serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, majd dobjuk rá a hagymát és a paprikát, és közepes lángon pirítsuk addig, míg nagyjából megpuhulnak, színt kapnak. Ekkor adjuk hozzá a fokhagymát, fél percig pirítsuk. Mehet rá a méz, a szójaszósz és a halszósz is. Keverjük egybe, majd húzzuk le a tűzről.
Egy másik serpenyőben forrósítsunk 1 ek. olajat. Dobjuk rá a csirkemájat, majd közepesen magas lángon kb. 2 percig süssük mindkét oldalát. Ha átsült, sózzuk, borsozzuk.
Adjuk a májat a hagymás-szószos alaphoz, majd fél perc alatt, magas lángon forgassuk egybe úgy, hogy mindenhol bevonja.
Rögtön, rizzsel kínáljuk.