
Sütőben sült, paradicsomos tészta: semmit nem kell előfőzni
Szinte semmi munkával készül a paradicsomos tészta, a sütőben érnek össze az ízek, neked csak össze kell keverned mindent.
A sussexi hercegné szeret a konyhában tevékenykedni, meglepni szeretteit a saját készítésű finomságaival. Meghan az egyszerűségre törekszik: ennek a receptnek az elkészítése is gyerekjáték, egy lábasban készül az ebéd, amelyből érdemes annyit készíteni, amennyi egy étkezés alatt elfogy, mert frissen az igazi!
A paradicsom mellé kerülhetnek még zöldségek. Amikor a tészta átkeverése következik, akkor adhatsz még hozzá spenótot és rukkolát is, vagy más zöldet. Mi most csak koktélparadicsommal ajánljuk, de érdemes kicsit izgalmasabbá varázsolni. Tálalásnál sajttal is megszórhatod.
A koktélparadicsomot mossuk meg és vágjuk félbe.
A fokhagymagerezdeket vágjuk finomra.
Vegyünk elő egy magas falú edényt, és tegyük bele az előkészített paradicsomot és fokhagymát. Ezután adjuk hozzá az olívaolajat, tésztát, sót, borsot, és öntsük fel annyi forrásban lévő vízzel, amennyi ellepi. Az ételt fedjük le, és közepes láng felett 5-6 percig főzzük.
Ezután keverjük át a tésztát, és keverjük hozzá a parmezánt és a chilit.
Fotók: Getty Images
@sobors.hu