Paloma koktél tele grépfrúttal: a fanyar ízek garantáltan felfrissítenek

0
Nyomtatás
Paloma-koktel-c
Legolvasottabb
Cikkek
Friss és
Ropogós

A paloma egy frissítő, fanyar, igazi nyári koktél: az alapja grépfrútlé és tequila, mindezt pedig lime teszi tökéletessé.

Ez a koktél gyakorlatilag olyan, mintha gyümölcslevet kortyolgatnál: üde, frissítő és édeskésen fanyar. A grépfrút tökéletes összhangot alkot a tequilával, a karakteres lime pedig tovább fokozza az élvezeteket.

Ez egy nagyon egyszerűen készülő nyári koktél: nincs más dolgod, mint összekeverni a hozzávalókat, és máris fogyaszthatod. Vízből fontos, hogy szénsavasat vagy szódát használj, mert a buborékok hozzák ki igazán az ital ízeit, és persze izgalmasabbá is teszik.

Paloma koktél

Paloma-koktel

Hozzávalók 1 pohárhoz

  • 50 ml tequila
  • 60 ml friss grépfrútlé
  • 60 ml szénsavas ásványvíz
  • 15 ml lime-lé (kb. 1 ek.)
  • 2 tk cukorszirup
  • 1 marék jég
  • grépfrút- és lime-szeletek a díszítéshez
Recept idők

Elkészítés:

Egy koktélospohárban keverjük össze a tequilát, a grépfrút és lime levét, az ásványvizet és a cukorszirupot.

Adjuk hozzá a jeget, és tetszés szerint díszítsük grépfrút- és lime-szeletekkel. Azonnal fogyasszuk.

Fotók: Getty Images

Ezt is szeretjük
Kövess minket az Instagramon